![]() |
visoki tonovi
ne znam kako da postavim temu ali
ovak.Finalni proizvod ostane mi uvijek vez onih najvi?ih tonova. Dodu?e kaj se slu?anja tiće mo?da se ni ne čuju odnosno ne mogu se čuti ali vizualno tamo je nola ili tek mala pobuda u čem je problem da li eq ili pak neki instrument koji bi dignuo te frekve |
Re: visoki tonovi
Quote:
|
iZotope Ozone 4 ili 5.
Harmonic Exciter sekcija. Ako ti bud?enje visokih sa ovime ne da nikakve rezultate, e onda je, po meni, najbolje da zameni? u?i. :D |
Quote:
- monitoring - iskustvo kad je u pitanju postavljanja balansa u mixu - iskustvo u ekvilizaciji - koristenje referenci prilikom mixanja Opet, najbolje bi bilo kad bi postavio konkretan audio proizvod pa da cujemo o cemu se radi |
probao sam na soundcloud al mi baca neki eror
poku?at ću ponovo Ma mijenjat u?i to definitivno ali po meni visokih i previ?e al u analizeru http://img515.imageshack.us/img515/1072/34185664.jpg dodu?e nije to finalni proizvod vi?e demo a profi nisam pa nemam ni takvu opremu pa se zato malo ravnam i prema onome kaj vidim probat ću sa izotope iako velim meni djeluje kao da već ima previ?e visokih |
Ma batali to, nije to analyzer vi?e je igračka koja svetli.
Na svim relevantnim snimcima gornje frekvencije opadaju već od 2khz, pa je to prirodno. MP3 takođe seče tako naglo, ali najbolje da pogleda? sa nekim analajzerom koji ne la?e, biće ti jasnije. Uostalom, ako zvučno nema razlike, za?to se time opterećuje?... |
Quote:
|
Da, vise slusanja, manje gledanja - ipak pricamo o zvuku, zar ne? Do pre neku godinu nije bilo 'gledanja', pa su ljudi radili ubistvenu produkciju!
|
ma u biti imate pravo thnx
sad sam nešto pogledao sa analizerima export u wave je ok a mp3 reže na 16 khz nemam pojma zašto |
u koji bitrate eksportujes?
|
All times are GMT +1. The time now is 06:59 AM. |