![]() |
Aleksandar Stanojkovic - Danas imas, a sutra ne (nova pesma)
<iframe width="420" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/TQGCP--RvmI" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
javite utiske! malo neka knopflerovska varijanta.. hteo sam majke mi neshto tvrdje i bluzerskije, ali prosto me je vuklo ovako neshto. :) inache sve pesme mozete chuti i skinuti na: https://soundcloud.com/aleksandar-sale-stanojkovic |
Re: Aleksandar Stanojkovic - Danas imas, a sutra ne (nova pesma)
niko nishta? :(
:) |
ViJola, a? ;)
Dobar aranzman al' nesto mi se vokal bas bori sa ostatkom u strofama. Stvara mi se neka guzva u lo-mid-u. Refren je ok. I mozda bih malo vise obratio paznju na boju gudaca i usne harmonike u odnosu na tvoj vokal (a mozda bih i malo gitare oslobodio tih 300-400hz ...). Generalno EQing svih elemenata... Bas mi se svidja "flow" pesme! Sve kako "onaj" zapoveda ;) Svaka cast! |
Ti ćeš imati strava live svirke ako budeš imao iole upotrebljiv bend.
Ako se to desi, javi... Poz' |
Sve si bolji i bolji......polako pogadjas u pravi centar.Ja bih mozda ovde probao sa malo steel gitare , cisto da stilski poguram u malo sofisticiraniji mod.Mozda ti glas jos uvek kaska za ostatkom , u smislu klase.....
Imas par vokala koji su jako dobro spojili tradicionalno i jako moderno, mozda od njih pokupis koji fazon .....Justin Vernon ,James Vincent Mcmorrow |
Super je stvar...odlicna...ja bih stavio malo vise klavira u strofe ali to je potpuno nebitno kad je stvar ovako dobra... respect!
|
hvala puno ljudi! bash mi je drago da vam se toliko svidja! ja ovih dana bio neshto bolestan pa me bash ovo oraspolozilo sad kad sam ustao iz kreveta.. :)
shto se glasa tiche, sve kaska za onim shto zelim.. jer gitaru sviram tek 3 godine npr, a pre ovih pesama nisam ni probao da pevam u zivotu.. poslushacu ove izvodjache bash.. :) na kakve steel gitare mislish? Dobro ili lap steel? obe bi legle.. pokushavam da nadjem dobro vec neko vreme, ali nema ni da se kupi ni da se pozajmi kod nas.. shto se benda tiche, bice nadam se.. polako vec pochinje sve da se sklapa pa ce mozda i biti smisla za sazivanjem benda i cimanjem ljudi.. shto se miksa tiche, sve poslednje stvari sam radio na gluvo jer sam imao preslabu mashinu da bi izdrzala mojih 1905791027 kanala.. sad cu da krenem malo vishe da se trudim oko toga jer uzeh rudaw xtm :) hvala na komentarima! |
lap steel......imas valjda tu nekog lika u Pancevu koji ima pravi i ubaja sa svirkom.Na zalost ne znam ime coveka...
|
Stvar je ok,pevanje mi je suviše ravno za ovakvu stvar,mislim da bi bolje zvučalo sa malo više melodije ili nekog drugačijeg filinga.Probaj da zamisliš ovu stvar kako bi zvučala da je peva Goran Bare.Dobila bi treću dimenziju.Ona melodija na 0:46 bi bolje zvučala da vuče na Keltse na tome bi se isto moglo poraditi.Tako je mene ova pesma inspirisala,ne znači da sam u pravu.
|
sad tek videh komentare
@sasa: ako mozesh nekako da mi nadjesh kontakt mail facebook shta god bio bih ti zahvalan jer bih voleo bash da dodam lap steel ovim mojim pesmama.. :) @dv: pa ja sam hteo da ova stvar bude shto je vishe knopflerovski moguca.. i neki ljudi su to prepoznali, shto mi je jako drago.. kao to npr http://www.youtube.com/watch?v=5uApEAMBhYs jbg, nemam 60 i kusur godina pevachke i muzichke karijere, ali se trudim.. :) a takodje mi je nekako logichno da sa ovakvom tematikom bude neka smirujuca melodija.. a shto se tiche te keltske melodije, pa i ideja mi je bila da bude irish pomalo.. i zato sam i cimao devojku da mi svira violu medjutim viola je potonula u miksu jer sam radio na slepo tj gluvo.. ALI sad sa novom makinom nemam izgovor (osim pojachala koje ne radi bash kako treba hahah) da je viola malo vishe u miksu bila bi josh irskija pesma.. a ionako planiram da ako budem ulovio nekog izdavacha za ovo da odradim ponovo sve mikseve, i da presviram shta god da treba da se presvira (npr prvu stvar shto sam radio bih snimao potpuno ponovo, a u drugoj bih snimio glas ponovo).. tako da, sve ja vashe kritike pratim i zapisujem u tefter.. :) |
All times are GMT +1. The time now is 03:27 PM. |