![]() |
za vlasnike Rode k2... ?
Drugari, dobih K2 na probu....nov.....
zanima me da li i kod vasih komada membrana ne stoji pod 90' kao kod ovog mikrofona? deluje mi malo zavaljeno....sto nije nelogicno u suzbijanju sibilanata, ali mi zanima da li je tako na svim komadima |
Re: za vlasnike Rode k2... ?
Upravo gledam svoj K2, rekao bih da je membrana malo zavaljena, ali je to bas malo, mozda milimetar, dva u odnosu na osu, kod mene jedva primetno...
|
Quote:
ostali? |
2 Attachment(s)
sad sam i probao mic....
evo i slika....sumnjicav sam i dalje.... |
Ja iako nemam k2 , a kada sam ga imao nisam gledao gde je membrana :) rekao bih da je to normalno .. A kazes da si ga probao i da si sumnjicav i dalje, nesto nije u redu sa zvukom ili ?
|
mutan..... tek kada ga iskrenem da gacjam u iskrenutu membranu, dobije nesto gore.... ali ni tada nije bash reprezentativan...
|
Hmm pa to onda jeste sumnjivo sobzirom da k2 vazi za svetliji mic
|
Mo?da je samo lampa zga?ena a mic ok...jbg...
Probaj drugu lampu... |
Quote:
ne zvuci pokvareno....nema izoblicenja....... jedino moram da ga nakosim prilicno, da bi dobio normalnu boju |
Na tom je bas zakrivljena puno, kod mene, rekoh, jedva primetno, a mozda i stoji pravo, nego tripujem, buljio sam pola sata juce...:grin: moj k2 radi normalno, svetlo, u normalnoj poziciji... secam se da je kod Oktave mk 319 koju sam davno imao, membrana bukvalno setala levo-desno 5 milimetara, pa me i ovo zainteresovalo... tu se nekako nesto pomerilo, mislim da ne treba da bude tako...
|
All times are GMT +1. The time now is 07:37 AM. |