![]() |
pomagajte drugovi!
da bih lakse zavrsio projekat, sve sam prebacivao u audio, jer mi masina nije nesto mnogo jaka... elem, ceo projekat sam snimio i ubacio ponovo u daw, greskom sacuvao pod istim imenom(debil znam :D)i sad ne mogu da vratim, ako bih nesto hteo da popravim :/ kad pustim na hi fi-u, malo mi odzvanjaju visoki(zbog previse reverb-a)
moje pitanje je : da li postoji neka tehnika da ja to prigusim malo(nije lose moze da prodje, ali moze bolje) zato sto system restore ne mere :) |
Re: pomagajte drugovi!
...eq?
|
Quote:
malo odzvanjaju srednji od cinela, jer nisam bas najbolje podesio filter na reverb-u... opet kazem, stvar i ovako prolazi, ali ja bih da bude jos bolja. sad cu da probam da stavim link ako budem uspeo... |
Ako si radio u kubezi u folderu projekta imas .bak fajlove koji su automatski bekap...
Pozz |
Quote:
|
nije toliko strasno, nabavio sam jos jedan par usiju koji uopste nije primetio to :)
tako da i nije toliki problem koliko sam ja mislio... klasican zamor usiju mi je malo pomutio celu sliku. u svakom slucaju hvala, pozz svima |
De da čujemo makar fragment.
|
https://soundcloud.com/ingvarjohannes
posle break-a... |
Ma ja se ne bih tripovao uop?te, em ?to nisam čuo ni?ta kritično, pa i da jesam ova muzika opra?ta mnogo toga, ?ta vi?e ponekad ?to iritantnije to bolje. :wink:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 04:55 PM. |