![]() |
Voxengo CurveEQ v3
Ima netko ko je isprobao? Cini mi se da nema opcije kao stari 2.6 tj.
ne hvata "uzorak".Ili radi na drugaciji nacin.?? Naucite me ako neznam:) |
Re: Voxengo CurveEQ v3
|
Quote:
Mozda samtrebao stavit: molim onog koji ga upotrbljava da mi razjasni..:cry::cry: ..moguce da sam i postao tupav:) |
Quote:
|
Quote:
Ovde mi nije ni?ta jasno ni kako da to ucinim na novi nacin ..niti ostalo..jednostavno ne kapiram:banghead::banghead: Idem u Static Spectrum edit i igram se sa Take i Take 2nd ..i save i load ali rezultata nemam ...:confused: Ajd verujam da si bistriji od mene pa me presvetli:wink: |
Ides u static spectrum editor - odradis "Take" za jedan i drugi(oko 10 sec za preciznost). Prvi stavis "Reference", drugi, na koji primenjujes, stavis "Apply To". Izaberes "points" gore (40, 25, itd) i stisnes "Match spectrums"
Javi jel ti to radi, jer meni radi:D |
Quote:
A tocnost nije bas cista razlika je ako držiš Taken stisnutim cc10sek ili ga samo uključiš čekaš da prođe 10s i onda na Taken2..potpuno različiti odnos.!?? Svaki puta drugi rezultat na istom uzorku. Probaj pa mi reci utiske.Imam osjecaj da mi stari daje bolje rezultate...?? Ili se varam.:confused: |
Quote:
|
Quote:
Ovaj sam probao razne kombinacije ali sve neke različite rezultate..stari daje skoro indentične rezultate. Da ponovimo gradivo: držiš 10sec Take u prvom redu na izvornom wave-u (reference) istu stvar ponoviš u drugom redu ali na odredišnom wave-u (Aplay to) ..itd. Možda negde grešim? Cak mi i MatoEqulazer od Melde bolje rezultate daje..izgleda da su ga ukakili. |
Probaj matching ekvilajzer u Ozonu, bilo verziji 4 ili 5. Dosta je precizniji, jer ima dosta vise 'kontrolnih tacaka', tj. bolje je rezolucije u odnosu na Curve eq. Radi super na el. gitarama u match-ovanju dosta razlicitih zvukova.
|
All times are GMT +1. The time now is 01:55 PM. |