![]() |
Adam A-3x
Sutra mi stizu ovi monitori, pa da vas pitam kavi su vasi utisci o ovim monitorima. Ne bavim se u potpunosti sa snimanjem. Imao sam Adame A7, prodao sam ih jer su mi stajale u radnji i samo sam slusao muziku na njima, a zamisao da napravim neki mini kucni studio je propala i zato sam ih prodao. Hteo sam neke manje monitore koji ce da mi stoje u radnji (muzickih instrumenata) i slusati muziku, da ne budu glomazne za prenos, a da zadovoljavaju neki nivo za neko demo snimanje mog benda. Pa eto sta mislite, da li sam napravio dobar izbor ?
|
Re: Adam A-3x
Hvala, sve sam razumeo :grin::rotfl:
|
Quote:
P.S. - Po meni nisi pogresio. Pozz :D. |
odli?ni monitori,ali dosta osjetljivi na akustiku prostorije,zbog svoje preciznosti naravno...ja ih planiram upgrejdat sa subwooferom adam sub7 po?to mi treba za moj tip muzike
|
Thank you, meni i ovako bez bas vufera super rade, ali mozda i ne bi bilo lose uzeti neki bas kasnije.:wink:
|
Adam A3x ili bilo koji monitor iz Adam Ax serije je odlican sistem monitoringa. Cena u odnosu na performanse po mom misljenju je nepreje*iva. Adam A3X + Adam Sub8, malo akosutickog tretmana i ne postoji ono sto neces cuti a da toga ima u mixu podrazumeva se :) . Jako precizni, veoma ostri, odlicni tranzienti. Nekome se ne svidjaju bas iz tog razloga sto su toliko suvi i ostri na visokim frek . Onaj ko zahteva perfektan monitoring nece se pokajati. Moja postavka Adam A5x + Adam Sub 8. Za produkciju elektronske muzike nema boljeg monitoringa.:rotfl:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 02:53 AM. |