![]() |
aj poslusajte
|
Re: aj poslusajte
|
amaterija..jbg..
|
radjeno na zvucnicima koji vrede oko 10eura..hajde ako nije problem da cujem vasu kritiku...
|
Quote:
Pozdrav, Vasa |
Nemoj da slusas Vasu, on cesto nema zivaca, jer je stariji covek:grin:
Ovde nije dobar odnos instrumenata. Bas i kick treba da imaju razlicitu debljinu, jedan mora biti tanji, a efekata ima vise od melodijskih linija, a i jaci su. Ovo slusam na boljim zvucnicima, jer moji su 15e. |
[quote=Mogli;336032]Nemoj da slusas Vasu, on cesto nema zivaca, jer je stariji covek:grin:
Hehe, ba? tako :). Quote:
Pozdrav, Vasa |
ja sam predozirao trilogy sa psp distorzijom i tako redom cubase mono delay pomutio efecte(taj delay je vrh i revb a i b)kada bih istanjio bas da li bi leglo videcu vecers..svaki od ovih projekata je napravljen prosle nedelje(procesor je tek na 35%)..ako ima jos neko neki komentar da ostavi bio bih mu zahvalan.vaso u pricaonici se nalazi ona mrakaca..(sa zvukovima viljuskara)..
|
ja sve dajem od sebe da ovo nebude jedan track u nizu i propali projecat..ja prvi put kada sam seo za komp i poceo kao da se drkam sa rambl dack-om i fl studiom 2.3 ili 2.4 ebemliga nije bilo ovoliko ljudi da stvara muziku uz pomoc kompjutera.i sad kada sednem da radim pomislim koliko glava sedi i uisto vreme pocinje da radi isto to sto i ja(ja ako ikada(nikada ne)uspem zelecu da ostanem totalno anoniman,to je moje misljenje...zajebavam se..prodajem bure za kupus i 2 praseta(preseta)..he he zajebavam se..jedna casica apsentha..kilavi ponedeljak..
|
Probaj delay EchoBoy iz SoundToys paketa, pa da vidis sta je vrh.:wink:
|
All times are GMT +1. The time now is 04:12 AM. |