![]() |
Pico Compressor
Ljudi pomagajte...
Jel mo?da kojim slučajem netko ovdje ko je malo vi?e u audio elektronici ima sheme ili bilo kakvu dokumentaciju za Pico Compressor? Toga vi?e nema online, povukli su sve otkad je taj uređaj oti?ao iz DIY javne sfere u komercijalni proizvod. Nabavio sam napola dovr?ene PCB-e tog kompresora i sad mi samo jo? trebaju sheme da ih dovr?im, ubacim u kutiju i pospajam. Ajde pliz pliz pliz ako to netko ima da mi baci na PM ili na mail (luka točka tralic majmun gmail točka com) Zahvaljujem maksimalno!!! :) Luka |
Re: Pico Compressor
Quote:
idi na search, izlazi vise opcija http://www.picocompressor.com/PicoCo...R_Meter_10.htm |
Thanks. Al to je samo peak-metar. To je još uvijek javno.
Ali prave sheme nema nigdje... |
u cemu je fora sa tim pico compresorom? nesto extra ili ti je zao da bacis delove? ;)
|
Super je!
Dizajner ga je dugo imao kao otvoreni projekt i u jednom trenutku ga komercijalizirao. Danas se prodaje za skupe pare! http://www.mercenary.com/fcs.html A ja imam dva mono komada u dijelovima. Pa red je da to složim i potjeram da radi! |
Quote:
|
Quote:
|
Dadsonu trebam platit pivo, riješit drogu, potpisat jamstvo za kredit, odvest dijete u vrtić, skuhat ručak i podignut spomenik!!!
Riješeno!! Sad još da dočekam da poštar donese pcb-e i počinjem ih slagat. Uzeo sam od jednog amerikanca prije par dana polu-dovršene pa se moram bacit na lemilicu i sastaviti ih do kraja. Potpuno sam pop*zdio! Ovo su mi sedmi i osmi kanal kompresora koje sam u zadnjih par mjeseci uzeo. Vjerovatno najinteresantiji! Već sam složio 99% do kraja LA4 kompresore, tri komada, i sada krečem neka tri kanala Weak Joe (nije komercijalni model... neki opto... kažu da je koristan... javim kad složim!). I onda još dva ta Pico Compressora. Kažnjavam se lemilicom!!! :) p.s. e jesam spomenuo da me Dadson spasio? VRHUNSKI!! |
Ufff..lemelica zna da bude bas teska droga.
Kad se jednom navuces i podje ti za rukom nesto da sklopis.........pecen si. |
Bravo !
taj rad nam treba na forumu.. |
All times are GMT +1. The time now is 06:52 AM. |