![]() |
remix takmicenje-
Ne znam da li ste videli ovo i nisu bas neke preterano slasne nagrade, ali mozda nije lose za vezbu i zabave radi.
|
Re: remix takmicenje-
tanki su im vokali,a i nagrade...
|
Quote:
:rotfl::rotfl::rotfl: |
Moram da priznam da sam tek danas preslusao 'materijal' i da me je sada blam sto sam spamovao rumski sa ovakvim sranjem.:ups:
mp3?!?!? WhTaF***?!?!?!:growl: A ona losa demonstracija mogucnosti T.C.-a, ma ne mogu ni da komentarisem. Eventualno da se radi kao neki elektro-punk-industrial.:mase: |
Ajte ne mojte biti toliki puritanci (da ne kazem hejteri :) ), igra je u pitanju!
Ko hoce da se igra, moze pride nesto i da osvoji! Podrzavam akciju u svakom slucaju! |
Quote:
Sto se kvaliteta vokala tice, to je samo tema... Cak i ne mora da se upotrebi ona harmonikica. Sve u svemu, link je ka nekom sajtu gde se okupljaju domaci folk DJevi tako da su i okaceni takmicarski radovi u tom duhu - loop tuc tuc i vokal. Mislim da bi ovde na forumu, bilo ko mogao da uradi neki osrednji aranzman i pokupi onaj interfejs uz minimum truda :rotfl: Imao sam ideju da napravim neki dubstep remiks sa onom temom...Mislim da bih bio diskvalifikovan iz odma' :D |
ajde ajde..samo neki izgovori ....:D
prihvatite se malo pola..ako nista drugo - dobra vezba !! |
All times are GMT +1. The time now is 08:52 AM. |