![]() |
Dynaudio BM-6A MkII, drajveri
Zanima me da li neko od vlasnika pomenutih kutija (monitora), ili poznavaoca Dynaudio programa, zna koji se bas drajveri (treba mi tacna oznaka) nalaze u njima.
Koliko na samom DY Pro sajtu vidim visokotonac je iz ESOTEC serije, pretpostavljam da je D260 u pitanju, sa kojim sam svojevremeno (u samogradnji) imao jako lepih iskustava, ali nigde se ne pominje o kom se basu radi. Po dimenzijama same "korpe" i kalema, vidi se da je rec o drajveru iz "grupe" 17W75, ali u toj "grupi" je bilo nekoliko (mislim 3 ili 4) modela, od kojih je samo jedan imao livenu (Mg legura) korpu, dok su ostali bili obicni, limeni. U Artistu ovu informaciju nisam uspeo da dobijem, na netu ne nadjoh, pa, ako neko zna... Pozz |
Re: Dynaudio BM-6A MkII, drajveri
Quote:
Sto se tice drajvera... pa moralo bi da se kopa po forumima... ali ne ocekujem da imaju mnogo razlicitih primeraka sa tim precnikom... Ili da pitas ljude u Dynaudio-u ... pa ako ti odgovore... super. |
Quote:
tek sad videh da nisam konkretno napisao razlog mog interesovanja... imao sam priliku skoro da cujem ove kutije (BM-6A MkII), u jednom veoma slicnom-mom sistemu i prisetio se davnih, audiofilskih dana, i tog, samo Dynaudiu svojstvenog zvuka. Naravno, proradili su "pundravci" i pocela je kombintorika da se pravi... u svakom slucaju, hvala na odgovoru Boggy, videcemo da li ce se mozda pojaviti neko sa informacijom koja me zanima. Pozz p.s. Dynaudio sam kontaktirao, za sad bez odgovora :( |
Quote:
Sprzeni par BM-6A MkII mozda je najlaksi nacin da ih dobijes, bilo putem recone kita, ili novih drajvera... |
Evo ako nisi nabasao, njihov support web site:
http://tcsupport.custhelp.com/app/an...5jRno2bA%3D%3D bas sam ti nasao BM6A MKII... |
Quote:
Quote:
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 10:31 PM. |