![]() |
Besplatni sempler
ne znam bih li se smio ovdje ubaciti ali postoji li i koji free sempler
naravno da je za koliku toliku upotrebu |
Re: Besplatni sempler
ovo je bolje mesto za temu.
Ima dosta besplatnih semplera. Npr: http://www.native-instruments.com/#/...takt-5-player/ |
|
Quote:
Recimo mi svi na forumu smo POŠTENJAČINE i nikad nismo trošili neku drogu(nedaj bože)..jedino .....jedino malo oko ustiju (nosa) imamo belog praha...malo..malo.:da::ups: ..ajandrstend?? |
pa baš i nisam skužio
eh da skužio sam što želiš reći u tom pravcu meni treba nešto za nekomrcialnu upotrebu ali da nema velike apetite a takvi ponekad tnaju biti ti besplatni. Nemaju obično kozna kakve mogučnosti ali nemaju ni zahtjeve a i nisu ogromni za skinut. Od ovih "pravih" imam kontaktni prah ali i dosta potraživanja za hranom . Budući da meni treba samo da si uokvirim skladbu i da dobijem neke smjernice kako bi to trebalo zvučit onda mi kontaktni prah jednostavno ne odgovara . Halion ili nešti sl. starijih datuma neda se nabavit na buvljaku. Doduše možda sam trebao preformulirati i postavit nešto što ne troši puno a zadovoljava koliko-toliko Konkretno treba mi za pokretanje semplova tamburica, mandoline, benđa i cimbala i takvih sitnjarija. Nisu to pro semplovi al me treba nešto da ih pokrene. |
:banghead:ke grange zbunj!:banghead:
:rotfl::rotfl::rotfl: |
All times are GMT +1. The time now is 08:24 PM. |