![]() |
izotop iris vst ..
ako niste probali obavezno probajte.po meni vrhunski alat za proizvodnju zvukova.ja sam se raspametio sa ovim topla preporuka ko nije probao neka proba....prvo sam pokrenuo par fabrickih preseta pa zatim loadovao neki wav u njegov kanal za zvukove,totalno nova dimenzija zvuka...molim za kisu ubi ova vrucina izemti leto 5leta za jednu zimu bih menjao..
|
Re: izotop iris vst ..
a de opisi malo za kakvu muziku najvise? narodnu, zabanu, electo house, ambient haha ? da ne probavam dzaba,, davno sam ja to bio instalirao al puko win a nisam uspeo isprobat, kasnije mi bilo mrsko.
|
Ja sam koristio neko vreme Alchemy, I skontao da ne loadujem samplove u njega( niti experimentisem toliko, jer I sam zvuk nije nesta, kao da je malo zamuljano), a kada to I radim u fl-u imam to u obicnom sempleru tj tamo gde I svaki sempl otvara(ko koristi fl zna o cemu pricam)
Sent from my Desire HD using Tapatalk 2.1.3 on IceColdSandwich ICS 4.0.4 |
po meni je za filmsku muziku,ali svako od nas ima drugaciji pristup muzici nekom bi bio bolji za neki lead ili tako nesto.mene je odusevio,za efekte extra..nisam stigao jos da posvetim dovoljno vremena ali nocas cu,pa javljam...
|
Quote:
|
Kruko da nisi i ti mozda radio poredjenje dj midi kontrolera?
Sent from my iPhone using Tapatalk |
Quote:
|
Super samo nastavite tako. Bas me je odusevilo kad sam video na naslovnoj za dj kontrolere :).
Sent from my iPhone using Tapatalk |
Moram da se ispravim, kvalitetno zvuci iris i ima kvalitetne banke.
|
nema sta opasan je iris a jel ste probali izotop nektar ..skroz je dobar efekti skroz dobri ,za vokale kao stvoreno.malo je zahtevniji ali interface prepoznatljiv izotop....
|
All times are GMT +1. The time now is 08:14 PM. |