Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Audio Software (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=84)
-   -   izotop iris vst .. (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=41806)

spartakus 08-07-2012 08:35 AM

izotop iris vst ..

ako niste probali obavezno probajte.po meni vrhunski alat za proizvodnju zvukova.ja sam se raspametio sa ovim topla preporuka ko nije probao neka proba....prvo sam pokrenuo par fabrickih preseta pa zatim loadovao neki wav u njegov kanal za zvukove,totalno nova dimenzija zvuka...molim za kisu ubi ova vrucina izemti leto 5leta za jednu zimu bih menjao..

branoy 09-07-2012 06:57 PM

Re: izotop iris vst ..

a de opisi malo za kakvu muziku najvise? narodnu, zabanu, electo house, ambient haha ? da ne probavam dzaba,, davno sam ja to bio instalirao al puko win a nisam uspeo isprobat, kasnije mi bilo mrsko.

Mika Technika 09-07-2012 07:03 PM

Ja sam koristio neko vreme Alchemy, I skontao da ne loadujem samplove u njega( niti experimentisem toliko, jer I sam zvuk nije nesta, kao da je malo zamuljano), a kada to I radim u fl-u imam to u obicnom sempleru tj tamo gde I svaki sempl otvara(ko koristi fl zna o cemu pricam)

Sent from my Desire HD using Tapatalk 2.1.3 on IceColdSandwich ICS 4.0.4

spartakus 09-07-2012 07:37 PM

po meni je za filmsku muziku,ali svako od nas ima drugaciji pristup muzici nekom bi bio bolji za neki lead ili tako nesto.mene je odusevio,za efekte extra..nisam stigao jos da posvetim dovoljno vremena ali nocas cu,pa javljam...

kruko 10-07-2012 09:36 AM

Quote:

Originally Posted by TVirus (Post 330763)
po meni je za filmsku muziku,ali svako od nas ima drugaciji pristup muzici nekom bi bio bolji za neki lead ili tako nesto.mene je odusevio,za efekte extra..nisam stigao jos da posvetim dovoljno vremena ali nocas cu,pa javljam...

radio sam opis skoro za novi svet kompjutera pa sam se malo dublje poigrao sa njim...zanimljiva i inovativna spravica, a toga nikad dosta..

ugljesa 10-07-2012 02:26 PM

Kruko da nisi i ti mozda radio poredjenje dj midi kontrolera?

Sent from my iPhone using Tapatalk

kruko 10-07-2012 02:54 PM

Quote:

Originally Posted by ugljesa (Post 330793)
Kruko da nisi i ti mozda radio poredjenje dj midi kontrolera?

nisam, to petar radi. ja samo softver.

ugljesa 10-07-2012 06:21 PM

Super samo nastavite tako. Bas me je odusevilo kad sam video na naslovnoj za dj kontrolere :).

Mika Technika 25-07-2012 07:12 AM

Moram da se ispravim, kvalitetno zvuci iris i ima kvalitetne banke.

spartakus 25-07-2012 09:57 PM

nema sta opasan je iris a jel ste probali izotop nektar ..skroz je dobar efekti skroz dobri ,za vokale kao stvoreno.malo je zahtevniji ali interface prepoznatljiv izotop....

All times are GMT +1. The time now is 08:14 PM.