![]() |
Dr Dre prodao 51% akcija od Beats HTC-u !
posto su razradili biznis sa slushkama...Dr Dre i Jimmy Iovine su prodali 51% akcija od svoje Beats kompanije telefonskoj kompaniji HTC za $310 miliona !!
http://www.digitalspy.co.uk/music/ne...r-gbp191m.html Tako se prave pare danas!!! |
Ne bi ja to dao ispod 314 😃
|
Re: Dr Dre prodao 51% akcija od Beats HTC-u !
Quote:
:rotfl: |
Quote:
Ne svidja mi se to sto se danas sve pravi za lozace jbt, apple poubija pola mobilnih proizvodjaca sa iphoneom zato sto je cool, sta treba sad da se zatvore shure i beyerdynamic zato sto im je dr.dre objansio kako se prodaju sluske budalama? Ne svidja mi se da se umesto progresa u nauci i tehnologiji sluzimo ego tripovima i marketingom ... na kraju ce nam se obiti od glavu ... |
pa zar dre nije prodao te akcije jos avgusta/septembra prosle godine, to ga je i povratilo na 3.mesto forbsove liste posle jayz-a i diddia... lepo sumanut ti kazes sluzimo se ego tripovima i marketingom, npr, retko ko od tih klinaca koji furaju beatz znaju da je to u stvari "monster" firma, a ne "dr dre" firma :D (ima i tih slucajeva da ne znaju ni ko je dre)
|
istina..HTC napravio odlican posao
|
Quote:
Jedini nacin je da se i sami promenimo, prilagodimo i izvucemo najbolje sto mozemo :) |
All times are GMT +1. The time now is 02:30 PM. |