![]() |
create impulse ?
e ljudi kako da kreiram svoj impuls, nesto mi doslo da i ja to uradim sebi s nekog hardwera, hocu iz korga koji hall prebaciti sebi. ?? vidim ljudi nema odakle nisu povadili impulse, cak sam skinuo i program. mada ne znam kako da se samo cuje hall, uvek je neka boja na njemu, kako samo njeg da izvadim kao sto su i oni?
|
Re: create impulse ?
jel se bavio ko ovim ovde ?? ja jedva cekam povaditi neke dobre efekte sa klavijatura u impluse ako se to moze?
|
|
prosto je ko pasulj, ja sam se igrao time
legendarna tema, imas dobar i kratak tut http://www.guitarampmodeling.com/vie...811c631698556c |
necete verovat, everlast bas i taj voxengo sam skino sinoci instalirao, a i tu temu vasko sam gledao, msm to mi najbrze izbaci na google kad utipkam how create impulse, mada slabo ja to razumem ozb.
sta je fora, na naski da mi to prevedete lako kad vec znate!! ja uzeo sound forge, uzeo na tritonu neku boju klavir, i hall uzeo na WET, do kraja, snimim par sekundi, fora je sto imam i piano u zvuku, i kad ja taj impul ubacim u batery na dobosu se cuje i piano!! e to me sam zeza , kako da maznem na naski impuls a da nema zvuka koji ce se mesati na drugim instrumentima kad budem taj impuls stavio. :) mogu vam reci mirise mi tu na dobro skroz ako to uradim!! aj pomozte na nas jezik, i odma tema moze ovde cak i pod tutorial, trebace to nekom i nadalje :) |
Ako imas mac negde, imas u altiverbu za kreiranje impulsa bas za njega
|
Quote:
|
probao, nista nis cim!! aa imam i os X , znam da ima u njemu onaj za create impuls, dal je od logica ne znam. znam da sam nesto video.
msm napisao sam jasno sta mi treba samo da to prevedete na nas jezik. nista vise |
Quote:
Pozdrav, Vasa |
All times are GMT +1. The time now is 09:53 PM. |