Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Monitoring (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=136)
-   -   Rumljani najludji??? (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=41257)

quake2 22-04-2012 04:03 PM

Rumljani najludji???

2 Attachment(s)
:)....mislim...mozda i ne...ali je sigurno potrebna velika doza pozitivnog fanatizma i rada....rada....rada... da bi se napravila neka od replika B&W Nautilus zvucnih kutija.Znam da je covek u zadnjih pet,sest godina radio na dosta razlicitih varijanti,a evo danas mi okacio na FB jednu od njih.Ne stigoh jos da ih cujem,ali u sledecih par dana cu se potruditi, pa prenosim utiske.

DaBear 22-04-2012 04:12 PM

Re: Rumljani najludji???

Quote:

Originally Posted by quake2 (Post 327506)
:)....mislim...mozda i ne...ali je sigurno potrebna velika doza pozitivnog fanatizma i rada....rada....rada... da bi se napravila neka od replika B&W Nautilus zvucnih kutija.Znam da je covek u zadnjih pet,sest godina radio na dosta razlicitih varijanti,a evo danas mi okacio na FB jednu od njih.Ne stigoh jos da ih cujem,ali u sledecih par dana cu se potruditi, pa prenosim utiske.

kakav entuzijazam !!?? :shock::shock::shock:
Ali NEMA TEORIJE da zvuce isto ili bolje !!

quake2 22-04-2012 06:02 PM

Nema...ali je covek napravio nesto cime je zadovoljan (kada vec nema 100000e)....i ulozio je svoj RAD,a ne dedinu ostavstinu u to:)....to ti se zove entuzijazam:wink:.Pozzzz

Khan 22-04-2012 09:37 PM

Moram da kazem da znam zivog coveka u BG, koji je radio i nautiluse i mnogo sta drugo i da, zvuci bolje. Potpun fanatizam, savrseno uvo i genij za elektroniku. Ljudi koji rade ovakve stvari otklanjaju 'stanc' greske prilikom kopiranja poznatih modela i samim time ih poboljsavaju, to i jeste poenta butique custom proizvoda.

quake2 22-04-2012 11:22 PM

Quote:

Originally Posted by Khan (Post 327521)
Ljudi koji rade ovakve stvari otklanjaju 'stanc' greske prilikom kopiranja poznatih modela i samim time ih poboljsavaju, to i jeste poenta butique custom proizvoda.

Upravo to.Mada je kod konkretno ovih kutija,cini mi se,covek koristio jeftinije drivere,sto mogu da razumem jer su originalni izuzetno skupi,pa otud mislim da ovo ne zvuci bas blizu originalu,sto opet ne znaci da njemu nije best buy kada sve sabere i oduzme,reci ce mi vec za koji dan pa javljam.U svakom slucaju, respect za svaku ovakvu akciju.Pozzz

NLP 23-04-2012 09:19 PM

Kako god zvuče, sigurno nisu lo?i, svaka čast!

HeatMan 23-04-2012 11:13 PM

ovo bih voleo chuti.. svaka chast!

sRce 25-04-2012 10:46 AM

1 Attachment(s)
Samo mu je promako beli driver... svaka cast na trudu...

Rhino 25-04-2012 01:30 PM

Djeluje kao da zvuci ozbiljno dobro. I ja bi rado cuo ovo cudo.. Podrska odavde:thumbsup:

NLP 26-04-2012 07:39 AM

Daj ako mo?e neke fotke kako je napravljen, konstrukcija, detajli, mo?da da komentari?e kompromise... bilo bi interesantno.

All times are GMT +1. The time now is 07:45 PM.