![]() |
Rumljani najludji???
2 Attachment(s)
:)....mislim...mozda i ne...ali je sigurno potrebna velika doza pozitivnog fanatizma i rada....rada....rada... da bi se napravila neka od replika B&W Nautilus zvucnih kutija.Znam da je covek u zadnjih pet,sest godina radio na dosta razlicitih varijanti,a evo danas mi okacio na FB jednu od njih.Ne stigoh jos da ih cujem,ali u sledecih par dana cu se potruditi, pa prenosim utiske.
|
Re: Rumljani najludji???
Quote:
Ali NEMA TEORIJE da zvuce isto ili bolje !! |
Nema...ali je covek napravio nesto cime je zadovoljan (kada vec nema 100000e)....i ulozio je svoj RAD,a ne dedinu ostavstinu u to:)....to ti se zove entuzijazam:wink:.Pozzzz
|
Moram da kazem da znam zivog coveka u BG, koji je radio i nautiluse i mnogo sta drugo i da, zvuci bolje. Potpun fanatizam, savrseno uvo i genij za elektroniku. Ljudi koji rade ovakve stvari otklanjaju 'stanc' greske prilikom kopiranja poznatih modela i samim time ih poboljsavaju, to i jeste poenta butique custom proizvoda.
|
Quote:
|
Kako god zvuče, sigurno nisu lo?i, svaka čast!
|
ovo bih voleo chuti.. svaka chast!
|
1 Attachment(s)
Samo mu je promako beli driver... svaka cast na trudu...
|
Djeluje kao da zvuci ozbiljno dobro. I ja bi rado cuo ovo cudo.. Podrska odavde:thumbsup:
|
Daj ako mo?e neke fotke kako je napravljen, konstrukcija, detajli, mo?da da komentari?e kompromise... bilo bi interesantno.
|
All times are GMT +1. The time now is 07:45 PM. |