![]() |
Kompijuter ne prepoznaje Yamahu PSR-E403
Moj kompijuter ne prepoznaje Yamahu PSR-E403. Pokusao sam sa dva kompijutera. Jedan je laptop Windows Wista, a drugi je desktop Windows XP, ali se dogadja ista stvar kada pokusam da instalisem drajver. Dobijem poruku "Error 25001.No device is connected". Ja sam sinitisajzer spojio sa USB kablom (Sintisajzer USB out - PC USB). Da li neko zna sta se dogadja jer sam tu istu klavijaturu nekada ranije uspjesno spajao sa kompijuterom.
Pozdrav svim clanovima foruma PS Pokusavao sam svasta nesto, kao zamena kabla, dva kompijutera, i neke predloge sa foruma, ali nista ne funkcionise. <DL class=postprofile id=profile107345><DT></DT></DL> |
Re: Kompijuter ne prepoznaje Yamahu PSR-E403
Možda ti ovo pomogne:
Quote:
Pozdrav, Vasa |
Hvala Vaso, ali to ne resava problem kod mene jer sam tek uradio reformaciju hard diska i prvi put kad sam pokusao instalaciju drajvera, dobio sam gore navedenu poruku "Error 25001...."
|
Jbmlg, jesi li siguran da si po?tovao ba? ceo redosled akcija pri instalaciji (kad treba priključiti kabl na klavijaturu, kad treba uključiti klavijaturu i tako redom)?
Pozdrav, Vasa |
Prijatelju, pokusavao sam nekolilo puta, ali ne ide.
|
Vidi da li je na samoj masini namesten midi out = usb ... ako to postoji na tom modelu.
|
probaj ovo:
http://www.mediafire.com/file/fgq03z...idi-driver.zip onda ga manuelno nateraj da koristi ovaj driver, 9 update drv/from the disk/gde si stavio/ izaberes emuxmidi.inf Mozda se dozove pameti. Da li ti je ovo jedini USB MIDI koji je prikljucen? Win7 nema sansi da ispravno vozi vise od 1... |
...Da, prvo drv, pa restart, pa dzamaxa!
|
Probah sve gore navedeno, ali ne ide. Evo koje drivere imam u Device Manager
- Generic USB Hub - SIS 7001 PC to USB Open Host Controler - SIS 7001 PC to USB Open Host Controler - SIS 7001 PC to USB Open Host Controler - SIS 7001 PC to USB Enhanced Host Controler - USB Composite Device - USB Composite Device - USB Root Hub - USB Root Hub - USB Root Hub - USB Root Hub To je sve sto imam u Universal Serial Bus Controllers Nema nikakvih znakova da nesto nije u redu sa driverima, ali kada pokusam instalaciju Yamahinog drivere, u momentu kada bi trebalo da se pojavi "Found new hardware" to se ne desava. Kada pokusam instalaciju sa diska ili sa Web sajta dobijem poruku "Error 25001...". Ispostovao sam kompletnu proceduru po uputsvu ali ne ide. Hvala svima koji pokusavaju pomoci. |
"Midi out = USB" Ne ne postoji to na ovom modelu
|
All times are GMT +1. The time now is 06:11 PM. |