![]() |
Spring-jazz
Proljetni jazz na ibanez gitari, bubanj je addictive, ostalo odsivrano...
<!--[if gte mso 9]><xml> <w:WordDocument> <w:View>Normal</w:View> <w:Zoom>0</w:Zoom> <w:HyphenationZone>21</w:HyphenationZone> <w:PunctuationKerning/> <w:ValidateAgainstSchemas/> <w:SaveIfXMLInvalid>false</w:SaveIfXMLInvalid> <w:IgnoreMixedContent>false</w:IgnoreMixedContent> <w:AlwaysShowPlaceholderText>false</w:AlwaysShowPlaceholderText> <w:Compatibility> <w:BreakWrappedTables/> <w:SnapToGridInCell/> <w:WrapTextWithPunct/> <w:UseAsianBreakRules/> <w:DontGrowAutofit/> </w:Compatibility> <w:BrowserLevel>MicrosoftInternetExplorer4</w:BrowserLevel> </w:WordDocument> </xml><![endif]--><!--[if gte mso 9]><xml> <w:LatentStyles DefLockedState="false" LatentStyleCount="156"> </w:LatentStyles> </xml><![endif]--><!--[if gte mso 10]> <style> /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Obična tablica"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-ansi-language:#0400; mso-fareast-language:#0400; mso-bidi-language:#0400;} </style> <![endif]--> http://soundcloud.com/kusho/spring-jazz |
Re: Spring-jazz
- Dobra svirka! :thumbsup:
- Odsustvo dinamike (prekompesovano, za moj ukus, obzirom da ovo nije Nickelback)... - Bubanj...programing... nekako je strait patern, fali taj swing na rajdu...ali ok, možda je pesnik tako hteo... ...a i ja uvek kenjam nešto za bubanj...:wink: poz' |
Re: Spring-jazz
Nisam forsirao kompresor, limiter je odradio veći dio posla glede dinamike, no prije svega sam se trudio dobiti ne?to ravniji miks, bez nekih posebnih dinamičkih senzacija, jednostavno mi je tako ugodinije uhu, a bubanj ko bubanj, vst ko vst... ono more mi proć:-)... Tnx na komentaru :thumbsup:
|
All times are GMT +1. The time now is 11:40 AM. |