![]() |
Klanghelm DC8C
Jel probao ko ovo? cujem da kida
|
Re: Klanghelm DC8C
Ja sam probao i odu?evio se.
|
Ja sam probao i cudan mi je gain reduction metar,inace kompresor odlicno zvuci,moze sve da uradi i vise od toga,moze puno da se nagazi bez cujnih artifakata ako to zelite i za 30 e (valjda je toliko?) je nou brejner
|
I niko nista o ovome? Ogroman je hype na GS-u, kao najbolji soft kompresor ikada, mene buni taj gain reduction meter. Jos nisam imao vremena da mu dam sansu.
|
Gain reduction metar ni meni nije ba? najjasniji ali nije ba? toliko ni bitan na kraju krajeva.
|
Quote:
|
Meni se svidja zvuk na akusticnim instrumentima i glasu, prilicno prirodno se ponasa, ali za nesto drugo mi nije ne znam koliko woow. (u vezi sa hajpom koji je Jan spomenuo.)
|
Ovo sranje kida, pogotovo kad se prouci manual. Ali je vrlo dobar i u Easy modu.
|
@jan mnogo me je odusevio , jeste gui tj gr zbunjujuc no na kraju se ipak svi oslanjamo na svoje usi , pored mpressora od elize odlican kompresor kao i DC1A free verzija koja i pored "ogranicenja" radi super pos'o , a za onaj expert mode , svaka im cast na detaljima koji mogu da se podesavaju
|
Dobar je Klanghelm, ali mu nisam nasao primenu na zalost, mada ponekad jako retko za neka cudna oblikovanja envelope moze da posluzi... Ja se oslanjam na 5-6 kompresora u zadnje vreme u glavnom, to bi bili la2a (waves ili Ni, zavisi sta ocu), la3a, the rocket i free plugin tokyo tdr feedback kompresor, na master busu eksplicitno koristim vertigo kompresor i to je to... S vremena na vreme upotrebim mpressor i ni dbx 160... Mada, realno gledano, mogao bih da "zivim" samo na rocketu i toky tdr kompresoru... Da moram, verovatno bih mogao i da zivim samo na Klanghelmu :)
Ali eto ima i dobrih free kompresora, taj Tokyo TDR kompresor i zaboravio sam da pomenem fantasticni Molot su bez premca |
All times are GMT +1. The time now is 12:58 PM. |