Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Predlozi i sugestije (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=104)
-   -   Video Produkcija?! (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=40977)

disco violence 25-03-2012 12:09 PM

Video Produkcija?!

Da li bi mogli da otvorimo thread ili nesto slicno na temu Video produkcije,odnosno rada u programima tipa Sony Vegas ili Premier.Mislim da ima dosta ljudi koji kao i ja sam rade spotove na svoju muziku pa ne bi bilo lose posvetiti ber jedan thread tome,cisto da se zna gde da se postavi pitanje u vezi video produkcije kad zapnes u projektu.Pozdrav.
Jbg tek sad sam skontao da sam ovo trebao da postujem u predloge i sugestije.

AudioStorm 25-03-2012 12:27 PM

Re: Video Produkcija?!

Veliko + 1 !

Odlican predlog i u nekom momentu i sam sam htio da predlozim isto !!!:thumbsup:

I ja radim u Vegasu,Sony Vegas Pro 10 i Vegas Movie Studio Platinum 9 tj ucim:)

U svakom slucaju mislim da cemo naici na razumijevanje i podrsku,da imamo neki mali kutak na Rumskom ne bi bilo lose :)

Khan 25-03-2012 01:18 PM

Dobra ideja, podrzavam! Ima puno problematike za bistriti, a siguran sam da gomila ljudi radi i ovo.

diviner 25-03-2012 01:28 PM

Vec smo imali tu ideju u vidu (jos pre 2 godine smo planirali), medjutim do sada nije bilo potrebne "kriticne mase" za pokretanje... Nedavno smo ipak ja i clan Tomislav odlucili o pokretanju iste (on bi je uredjivao) tako da uskoro rumski ipak dobija Video Produkcija sekciju ;) .

DADDY Z 25-03-2012 02:19 PM

Obzirom da je moje primarno zanimanje montaža a verujem da ima još mnogo ljudi ovde koji to rade,imate moju podršku..

Bockie 26-03-2012 10:20 AM

Meni je tu iskreno mnogo interesantniji "video sound" i sve oko toga, ali pozdravljam...:bravo:

Igor 26-03-2012 11:07 AM

Ideju svesrdno podr?avam, jer dobar deo ?ivota upravo i posvetih simbiozi videa i zvuka.

Dijapazon tema (sekcija) je neverovatno ?irok, a ja ću vam nabrojati samo ono ?to mi prvo pada na pamet: audio efekti i sekvenceri u kojima ih primenjujete, arhiviranje i organizacija, tehnike rada, omiljene afx kolekcije, audio biblioteke - sonicfire, digital juice, video copilot pro score, west one music, scoring sekcija koja bi se u podsekcijama bavila stvaranjem muzike za film, serije, reklame, multimediju koja uključuje i video...

Realno, bio bi to veoma ozbiljan Rumski upgrade.

bole 26-03-2012 03:35 PM

+ 1

psionic 26-03-2012 05:54 PM

Pozz, mogao bih i ovde da se prvo izvinim sto me nema, posao + posao kod kuce :banghead: ne stizem ni da upalim komp, ali zato - samo vas posmatram sa mobilnog :wink:

BTW ovo je dobra ideja, dosta ljudi "iz branse" bavi se i video montazom - sto spotovi, sto reklame... Da otvorimo mi odeljak za video, pa da vidimo kuda to vodi. Inace na poslu radim sa nekim Numark video mikserom i Panasonic DLP4000 projektorom i mnogo mrzim kada mi uvale i to kao deo tona u predstavi, ili cemu vec, ali eto... ali svasta sam usput i naucio i uradio. npr mogao bih da savetujem nekog wanabee VJa da nikako ne uzima to Numark djubre :banghead: Naravno tu je uvek interesantno pitanje sa cega pustati i koji program koristiti... Ajde da se ne rasplinjujemo ovde, kada otvorite temu, vidimo se tamo. Pozz :wink:

Karlos 26-03-2012 08:00 PM

od mene imate pomoć za
premiere, edius, avid, after...
(koliko mogu :) )

All times are GMT +1. The time now is 12:51 AM.