![]() |
Buducnost muzicke produkcije
Mozda je 1. April "poranio" ali ne deluje mi kao sala...
http://www.drdrum.com/ Ovo je sigurno revolucionarno i "genijalno" za likove poput Skrilex-a, Guette i slicnih "muzicara". Ovo ce sigurno postati novi FL studio. :banghead::shock: |
Re: Buducnost muzicke produkcije
?ta fali FL studiju ?
|
Kako loze klince !!!
Mislim, ne sumnjam da sa ovim moze da se radi lepo..(kao i sa bilo kojim softwerom)..nego sto pale mnogo tipa, "sad ce te da dobijete Grammy za cas!" ili "ribe ce da te spopadaju ko blesave", ili "odmah si na televiziji"..ili "prodaces beats odmah za $700 komad"..itd itd.. Blatantna reklama za glupane.... Ali posto je ovo "impuls purchase" (toliko je jeftino da se puno njih da naloziti na brzinu) - onda reklama ima smisla !! jos da izbace verziju za telefon ...:rolleyes: |
lozi babu da ti strika najke...hahahha koja reklama
|
|
U reklami ima svega osim onoga što treba.
|
Krasno i debilasto Paris Hilton ce praviti "awesome" ritmove a mi cemo da joj se divimo :rotfl:
|
^ zashto su se Paris Hilton i peavati nashli u istoj rechenici ? ;)
Reklama ko reklama, da nije takva verovatno se tako ne bi ni zvala... tu mi nije nishta chudno. Mada, disco dobro napisa... mogli su malo vishe da "pokazu" :) Jes da mi je sve ovo hobi al ja se uopshte ne bi ljutio kada bi Cubase uprotstio neke sitnice ;) Pa da bude jedan klik umesto tri ili prevlachenje tamo-vamo... 8-) |
All times are GMT +1. The time now is 04:04 PM. |