![]() |
Test SoundCard i mic Skupi, i jeftini za 20X!
evo nadjoh ovo na disku kad sam testirao pre 3-4god mozda i vise dva ulaza na jednoj karti presonus firepod10 koja je tad bila 650eu, i neki mikrofon kablovski dal sm beta ne znam, ne secam se, i na pentiumu 4, ploca ko zna od koje firme, i mikrofon onaj 3km il 1.5eu, sa slusalicama, seka bila mala i dete nest pevalo.
ovde su dva fajla po 2.5mb tako nesto. pa skinite i cujte. sve ce vam biti jasno. http://www.mediafire.com/?hlt24ud3jspb9be |
Re: Test SoundCard i mic Skupi, i jeftini za 20X!
mozda niko nije obratio paznju il mu se ne obraca, al da kazem rezultat, integrisana i mikrofon od 2eu su pobedili presonus od 650eu koliko je tad bio i mikrofon kablovski.
to je moj sud. nazalost. |
Ih bre cika Branoy:),pa jel ti nije tu nesto sumnjivo?....
|
paz, u nist danas ne verujem dok ne cujem nesto!! :) sad sta ti imas rec ja ne znam?? reci slobodno, sta mi moze biti sumnjivo?
|
Evo poslusah. Jako je tuzno da ako na osnovu nekog deteta koje peva na oba mikrofona vi procenjujete o kvalitetu opreme, posebno ako je jedan izvor glasniji.
Ako zelite da VI steknete neki sud o opremi a posebno ako zelite da vas neko shvati ozbiljno, napravite neki ozbiljniji test, a pre toga ipak procitajte nesto na internetu o osnovama snimanja. Do tada vam ni nije potrebno vise od mikrofona od 5 e i integrisane karte |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 07:42 AM. |