![]() |
Pro tools na PC-iju?
1.Da li je doslo vreme da "Pro tools" radi bez "svog" hardware-a, tj. sa bilo kojom muzickom kartom (konkretno sa EMU 1820)? Negde sam procitao da verzija 9 to moze.
2.Da li je uslov za to iskljucivo "Mac" platforma, ili se na PC moze instalirati MacOSX pa zatim PT? Mislim da ovo interesuje poprilican broj clanova ovog foruma. :wink: |
Re: Pro tools na PC-iju?
Quote:
Na PC- u i na Mac-u. |
Ovo nije ni?ta novo, 9-ka je iza?la pre vi?e od godinu. Imao sam 9-ku, radi sa 90% ASIO drivera. Kod mene je pravila manji problem sa driverima za firewire, ali je odmah proradila sa ASIO-4-ALL...:wink:
|
Hvala, ocekivao sam neki konkretniji podatak ili pomoc, ali ...pokusacu da preciznije definisem sta me interesuje u drugom thread-u.
|
ajd objasni slobodno i ovde, pošto to što si pitao, ti je krajnje precizno odgovoreno
|
Znaci ne mora vise ni m-audio ? Super ! Ja nesto ne pratim taj Logic...
|
Quote:
Mislim da ni moje pitanje nije bilo bas precizno postavljeno. Trebalo je pitati: "Da li ProTools radi i u WIN okruzenju i sa ASIO driverima" I ako jos neko ovo ne zna, podelicu sa njim odgovor: "Da, radi" :grin: |
Samo jedna poseta na ovo mesto http://www.avid.com/US/products/family/pro-tools bi ti resila sve nedoumice tipa Win/Mac :)
Dobro dosao. |
All times are GMT +1. The time now is 04:35 AM. |