![]() |
Nova Madonna-te?ko smeće
I evo novi singl Madonne.
Nije toliko strašno koliko je užasno. Jer pazi, ovo se čuje da se želi pod svaku cijenu dopasti djeci od 12 godina, pogledaj tu staru kravu kako se samo obukla i glumi nekakvu djevojčicu :ups: Koliko moraš biti jadan da u 72. godini nemaš ništa pametnije za raditi nego snimati smeće od muzike. Što je to što može ljude kao Madonnu ili Mick Jaggera koji već imaju milijarde dolara i već imaju najveću slavu na svijetu natjerati da se ovako ponižavaju? O, udri kometo i satri nas sve što prije. Katastrofa :mad: <iframe width="560" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/cItHOl5LRWg" frameborder="0" allowfullscreen></iframe> |
Re: Nova Madonna-te?ko smeće
Quote:
Martin Solveig je radio produkciju..bez veze ..samo zna ono kao sa svog (jedinog) hita...gitare - da da da da da da .. Pevanje - sramota, bedno glupa linija..cela pesma izforsirana... Jbga..baba se trese ..nece da se preda !!:mad: nema jos 72 !! |
Nekada se pitam, mozda je problem u nama, mozda ne vidimo to ''nesto'' sto svi drugi vide? Mozda sam ja mator??? Pa mi je sve ovo odvratno.
Mozda Madona i Jagger jesu to sto jesu jer vide to sto mi ne vidimo? :banghead::D Ko ce ga znati... |
Quote:
Ni njima nije vise do para, nego da samo ostanu i dalje u "zizi javnosti"..da produze vek trajanja. To je jako zajebana droga !! Mislim Jagger na onoj pesmi od Will I Am-a UOPSTE ne pasuje, ne peva cak ni u stimu..itd... ali ajde..za film je.. ALi Madonna je ima itekako "breakthrough" ploca, sto po produkciji, pesmama itd..nazalost - ovo nije to ! Najgore je sto ona ima milione sledbenika koji nisu uopste mladi (pogledaj samo neki video sa koncerta - to je sve ekipa od 30+ godina !!) i oni ce da prime sve !! |
Zvuči ko reklama za Coca Colu...
:kesa: |
Re: Nova Madonna-te?ko sme
Kakva crna Madona... Ta se muzikom bavila pre 25 godina, i, ako izuzmemo album "Erotica", sve ?to je potom napravila ?isto je plikoumlje.
|
Quote:
Mislim, izbacio bih ono Nova iz naslova topica. |
Quote:
Madonna - Ray of light - by gospodin William Orbit Cista klasika elektronske produkcije, sa suludim aranzmanima tj., najljepse od elektronike ikad napravljeno!!! Nakon toga Music...gdje se onaj tipus Mirwais izivljavao do jaja i to vrlo uspjesno...odlicna franc. elektronika. Eto toliko... Na zalost, sve nakon toga je skoro pa neslusljivo :( |
Quote:
http://www.youtube.com/watch?v=sedhkVMYAuo |
Meni je ova nova pesma VRH ! ! !
Salim se naravno. Probam da zamislim sta bi bilo da mi dodje u studio neko i kaze da hoce da uradimo takvu stvar, da ce biti hit. Mozda nisam ja vise za ovu pricu. A taman uzeo genelece |
All times are GMT +1. The time now is 11:12 AM. |