![]() |
Gde pratite nova desavanja....?
Moji izvori su sound on sound na koji sam se pretplatio, i billboard.com , dobio sam neki info da su najrelevantniji...Sound on sound je odlican, ali umeju da zakasne, pa da uredjaj koji je vec star godinu dana izvuku za review, ali umeju i da iznenade necim sto se tek mesecima kasnije na netu otkrije...
Gde vi pratite sta? Molim Vas navedite koji sajt/casopis i koji deo opreme/muzike ili sta god pratite na njemu. |
Re: Gde pratite nova desavanja....?
pa moras da budes svestran, ako ces bas da budes u toku...i nije lose procitati par razlicitih testova...uvek neko nadje neku drugu zamerku ili nesto dobro.
Malo zvanicnih informacija...malo ne zvanicnih, pa izfiltriras i steknes malo bolju sliku! Od magazina, ja citam (ove dobijam besplatno) Audio Media, Resolution (super), Televisual, Tape Op 9super su im testovi) i SVI (AV instalacija) Kupujem redovno - Sound on Sound Download ("za Dz") - Future Music, Billboard, EQ, Home Cinema Choice, Residential Systems, itd. Ima tu jos par magazina koje pratim ali nisu vezani za muziku nego sa computer games development i animaciju.. Od sajtova - New Products alerts na Gearslutz (gde proizvodjaci stavljaju novosti), AIR user blog (Pro Tools news), Music Week, sajtove od proizvodjaca, itd... Samo sv to oduzima mnogo vremena a nema mnogo koristi od toga u zadnje vreme :D |
Ja slabo čitam jer mi se ne da na internetu , sjećam se da mi je uvijek bio veliki gu?t primiti Sound on Sound u ruke i pročitati.
Isto tako Q je bio broj jedan magazin za glazbu. Inače, odlična web stranica za muzički biznis je ova: http://www.themusicvoid.com/ Preporučujem |
Quote:
Dugo nisam imao u rukama americki The Mix, jel imao neko priliku da ga u skorije vreme prelista? Po meni je bio jedan od najboljih pored Sound On Sound. |
Quote:
Mix, vise nema ovde da se kupi ni EQ..(pozatvarali su sve velike i dobre knjizare / novinarnice)...ali ima redovno da se skine i nije vise ono sto je nekad bio. Cak ni EQ (novi urednik) niej vise ko pre...sad je bas za pocetnike. |
a ljudi jel mozete da navedete neke kul kanale koje pratite na youtjubu gde se uglavnom kace testovi proizvoda, neki trick and diy tutorialsi, software infosi, gearmakers kanali itd itd... evo nekih na koje sam ja sabskrajbovan, dosta informacija moze da se pokupi (na nekima su klipovi stvarno korisni) pa ko voli neka ih potrazi na tjubu:
delamartv,euphonixartist, frontendaudio, gearwire, ikmultimedia, newmediagear, nativeinstruments, skratchworx, sonicstate, soundonsoundvideo, soundpurestudios, universalaudio, vintagekingproaudio... ako znate za neke bas interesantne javite... |
Quote:
Točno. I Mix i EQ su postali prosumer varijanta sa opremom za DJ-e i recenzijama USB keyboarda sa soft touch screenovima. :) Audio Mediju dobivam i ja , ali oni su pak oti?li dosta u video, live i broadcast tako da mi se ni to ne da čitati. |
Resolution i Sound on Sound..jedino sto vredi !
|
Thnx za info.
AudioMedia mi stize godinama i ni ona vise nije kao sto je bila. Zao mi je sto ne znam nemacki jer imaju jako puno dobrih casopisa, u poslednje dve godine se pojavilo nekoliko novih iskljucivo High End oprema i testovi su im na po 5-6 listova bez reklama - naravno u German Way stilu detaljno i precizno :) |
bas ima neki magazina dzabe?:D dajte linkove da i ja narucim, ako ne citam ja , citace moj stari :D dzaba se ne odbija.
|
All times are GMT +1. The time now is 10:06 PM. |