![]() |
Ekolo?ke diskoteke u Parizu
Hehe, diskoteke bez (PA) ozvučenja:
http://www.marketplace.org/topics/wo...-discos-spread Kom?ijama je mo?da lak?e utoliko ?to im sub bass ne pomera stvari po kući, mada ipak moraju da slu?aju horsko vikanje koje zvuči ko pijani navijači. Pozdrav, Vasa |
Re: Ekolo?ke diskoteke u Parizu
Quote:
Mozda samo skakanje i trupkanje bude problem (udarna buka) |
Koji metod muvanja ovde primeniti,to je pravo pitanje.Gestikulacija,nemusti jezik,telepatija,besne gliste,bodytALK,PALTAK,PAYPAL?
|
Quote:
Ovaj pariski fazon je svetlosnim godinama daleko od toga, ali je bar mentalno na istom tragu. Super ideja, naravno. Quote:
Pozdrav, Vasa |
Jos bolje mikrofon, wirless veza i onda trazis ribi umesto broja telefona da ti da frekvenciju :D
|
^ LOL
Jako zanimljiva zamisao... samo mislim da manje koshta "mito" nego slushalice potrene za tihu zurku... al ajde... 8-) |
malo zaboravljaju da se na zurke ide prvenstveno da bi se upoznali sa partnerom i da je ta sama buka ono neshto shto te oslobadja neprijatnosti..
ovako neshto bi uspelo samo tamo gde je glavna stvar izaci u klub i pokazati se.. shto je kod nas nazalost sve veca moda |
a i poenta je da ti bas pomera utrobu, shto sa slushalicama ne moze.
|
Quote:
|
Gledam sebe kako kuliram za sankom ove diskoteke,pijem pivo,sa sve slusalicama na glavi i izgledam ni malo simpaticno,kad sam krenuo kuci tolko sam se odvalio da sam poneo slusalice kuci,na glavi.
|
All times are GMT +1. The time now is 09:59 PM. |