![]() |
SPL - NEOS 120Volt summing console
1 Attachment(s)
Jel video neko ovo? Ja sad nabasah slucajno....
<object style="height: 390px; width: 640px"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/f5hiE-LgAxA?version=3&feature=player_embedded"><param name="allowFullScreen" value="true"><param name="allowScriptAccess" value="always"><embed src="http://www.youtube.com/v/f5hiE-LgAxA?version=3&feature=player_embedded" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" allowScriptAccess="always" width="640" height="360"></object> http://spl.info/en/hardware/summing-...tegration.html |
Re: SPL - NEOS 120Volt summing console
Probao na sajmu prosle godine. Odlicno radi , odlicna izrada samo cena je WTF!!!???? oko 9000 eur. :grin:
Bio je setovan MAC sa Cubase projektom ( oko 20 kanala) ziva svirka, i onda je rutovano po grupama u Neos. Koliko sam mogao da cujem na slusalicama ( ULTRASONE PRO 900) zaista radi i da budem iskren jedino ogranicenje je bio moj prag bola posto koliko god sam idiotski gurao reglere do maximuma nisam cuo nikakvo kompresovanje/gusenje ili distorziju sem distorzije mojih usiju :). "Test" koji sam napravio i nije nesto merodavan koliko zapravo Neos stvarno "radi", voleo bih da sam mogao da ga cujem u studijskim uslovima. Da su bolja vremena imalo bi smisla, ovako :cry: |
odlican marketing!!
pored toga, super mi je sto svi upotrebljavaju te abstrakt termine koji ne znace nista - fat, 3d, 2d, warm, itd odlicno odradjena reklama da pobudi u ljudima zelju da trose pare na ono sto ce misliti da ce im 'neverovatno' poboljsati sound sjajno!:) |
Probao si?
|
ti?
|
summing sprave su definitivno najveca prevara modernog doba
pogotovo s ovakvim cenama |
Nisam, probao sam nekoliko drugih spl spravica, slazem se da su cene "malo jace", ali vidim da pljujes po spravi pa reko da vidim zasto...
|
Quote:
poz' |
Quote:
|
daleko od toga da su sabirnice prevara. Samo sto razlika nije toliko evidentna i ne moze da od govnjivog miksa napravi cudo. Po meni, analog summing (ako je summing box valjan) je vrhunska stvar, i najveca funkcija mu je (opet po meni) da lep i dobar mix sacuva od losih dithera i svih tih delivery nuspojava, tj da mu sto duze 'da zivot'. Tesko se te stvari cuju ako nemate vrhunske uslove za rad (monitoring, ADDA, sampling rate projekta od 96kHz pa nagore).
SPL Neos sam malo nesto ukacio i deluje interesantno, nazalost, opet premalo vremena za neki dublji utisak. Ali isto tako sam dve godine polivao SPL Mixdream, koji ne samo da je napravljen kao tenk, nego i vrlo lepo radi svoj posao. Samo ponavljam, na shitty projektima se ne cuje neka razlika. Dok na vrlo rezolutnom materijalu - itekako :wink: nista ovo nije prevara, samo sto je u zemlji Srbiji mali standard i platezna moc... to nikako ne znaci da nesto ne valja :wink: pozZ |
All times are GMT +1. The time now is 01:25 AM. |