![]() |
Stigo MBox Pro 3 !!
Napokon je stigo novi AVID MBOX 3 Pro....
Ne pamtim kad sam kupio nesto novo :ups: Posto sam se resio starog PCI HD3 i prastarog Mix sistema (a i ostalih sprava) vreme je bilo da zaokruzim neki mali setup - za "do daljnjega". Sa ovim sam izbegao kupovinu Mackie Big Knob-a (da bi mogao da vezem 3 para zvucnika ili 5.1) i time ustedeo ?240! Inace MBox Pro 3 i PT9, sa besplatnim upgrade-om na PT10 i jos 3 software-a (Strike, Velvet i neki guitar amp simulator), + NOVI iLok (!) za ?544 (+vat koji ja dobijam nazad). ODLICNA CENA Prvi utisak - dobro napravljen, metalna kutija, puno I/O opcija.. Kad instaliram sve, napisacu nesto vise. Treba da stavim novi sistem disk i novi OS za njega, pa onda da potrpam SVE plugove i sintove i libraries opet..(eto sta cu da radim za praznike !!) :D |
Re: Stigo MBox Pro 3 !!
Svideće ti se, odlična je to kartica, napokon su je napravili i da pod prstima deluje kvalitetno. :)
Nego ka?i mi za tu upgrade opciju, jel to tvoj prodavac samo nudi, ili je to sa svim Mbox 3 Pro karticama koje dolaze sa PT9, sad kad je desetka iza?la? |
Quote:
Cena ukljucuje: MBox Pro 3 (isto je i sa ostalim MBox-ovima) PT9 Software i FREE upgrade na PT10 PO REGISTROVANJU NA AVID web sajtu. + do kraja Decembra, ko kupu ovaj paket , dobija Strike, Velvet i Eleven LE. + Novi iLok (koji je oko ?38 Najjeftiniji software upgrade na PT10 je oko ?220, plus iLok, izadje skoro ?260, tako da (opet) ceo paket ispadne jako povoljno. Inace eksport cena je ista kao ova bez Vat-a koju sam ja dobio... :) http://www.dv247.com/computer-music-...o-tools--89332 |
Odlična ponuda, kakva je situacija sa slanjem ovamo na kraj sveta?
Može prijatelj iz USA da mi pošalje po sličnoj ceni, samo moram da proverim da li nude iste uslove, ili je to samo vezano za DV247.COM prodavca, mislim na Eleven, Strike i Velvet... |
Quote:
Inace Strike je 10GB (zbog library !!:shock:), ostali su mali.... Imas jos dve nedelje.. |
Uff, drugari, jel znate da li neko moze da donese ovde mbox mini sa pt9 i upgrade-om za pt10, vidim da po thomannu ima tih akcija...treba mi bash. :(
|
Quote:
|
Sutra ih zovem! :-) Danke!
|
Pa sta bi s'utisci - ili je ipak Christmas groznica u toku????:wink:
|
Quote:
Verovao ili ne..jos nisam stigao da instaliram nista. Treba prvo da stavim novi sistem disk, OS, itd...danas sam poceo da downloadujem PT10 i besplatni software (10GB) jer imam samo do kraja meseca !!! A uzeo sam iPad 2 pa se zanimam sa njim..:D Inace - iPad 2 = LUDILO! |
All times are GMT +1. The time now is 07:31 PM. |