![]() |
PoCo Firewire problem...
na staroj plochi sa VIA FW chipsetom je radio, sada nece.... ploca je Asus z68, win7 64... najnoviji driveri sa sajta, prodju normalno, ali kad ukljucim PoCo, nista se ne desava, samo u device manageru ga registruje kao unkown i ne pomaze nikakav unable.disable/update driver/ reset......
Ima li ko ideju? |
Re: PoCo Firewire problem...
pa probaj da stavis one legacy drivere...to je ljudima pomagalo oko FW problema koji je vezan za win7
|
Citao sam negde to, ... kod mene su neki OHCI, ali ne pise legacy
probacu, svakako:wink: Pri tom FF800 radi bez problema... |
Jok.... isto i sa legacy...... ima li neki poznat konflikt PoCo FW sa win7 i novim chipsetima?
|
Quote:
Takodje, ako mozes, probaj sa drugom FW kartom - koju bi takodje trebalo instalirati kao legacy. Mozda nece da radi sa konkretnim FW chipom koji imas na ploci, cak i sa legacy drajverima. Samo da dodam da je moj uredjaj Powercore FW x8, ali valjda je isti djavo sto se toga tice... |
Promijeni FW chipset.Meni pravio problem Liquid mix.
Uzeo Texas instruments, i no problems. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
Ljudi, ovo i dalje na radi..... probao sam karticu sa VIA6306 i neku sa NECom.... na obe FF800 proradi odmah, bilo u legacy ili default modu i radi bez problema a PoCo jednostavno ne uspeva da dopre do kompa...... kao da ga nisam ni zakacio, nigde ga nema...... na proslom kompu sa XPom, sve radilo odma....:(
|
All times are GMT +1. The time now is 07:45 AM. |