![]() |
Zasto me zaje*avaju ovi iz UAudio-a?
Imam 2 kartice UAD-2 koje su u SYSTEM 2 i tu su svi plug-inovi koje sam kupio.
Dodao sam trecu UAD-2 karticu i prilikom registracije je ubacena u novoformirani SYSTEM 3 (a ocekivao sam da ce je ubaciti u SYSTEM 2). Naravno u sistemu 3 nema ni jedan kupljeni plug-in. Ovo mi se desilo i prilikom registracije druge UAD-2 kartice, pa sam morao da im saljem zahtev da je ubace u SYSTEM 2. To su i uradili. Medjutim sada mi traze dokaz da su obe kartice instalirane u istom kompjuteru! Ne znam sad na koje 2 misle kada imam 3 UAD-2 kartice registrovane. I traze da im posaljem fajl koji se dobije nakon sto se klikne na "Save detailed system profile" pod "system info" u UAD Control Panel-u... cime bi dokazao da su obe (koje 2 od 3!?) kartice u istom kompjuteru... Sta da radim... izgleda da sam naleteo na budalu... nikada mi iz UA isu trazili dokaze ove vrste... !? |
Re: Zasto me zaje*avaju ovi iz UAudio-a?
Evo nasao sam odgovor iz UA prilikom registrovanja druge UAD-2 kartice kada se isto ovo desilo... Covek iz UA je samo javio :
Hello, Done. I have moved the 2nd uad2 card into system 2 of your account |
Uvek kada registrujes novu karticu moras to raditi sa kompa u kom ti je barem jedna od starih kartica jer u suprotnom UA server automatski pravi novi sistem i ta karta ostaje bez plug inova.Neznam sta sada....skupi karte u jednu masinu,ako vec nisu pa uradi sta traze,jbg.
|
Hvala ti! Sad mi je sve jasno... :wink:
A vidis prosli put je isto to bilo, ali je lik iz UA postupio potpuno drugacije... |
Bili su flexibilniji nekada,sto jeste jeste:)
|
Poslao sam im bio jos jednu poruku ,ali na zalost nisu popustili...
Ok... sada imam jos neka pitanja: 1. Ako stavim obe kartice u kompjuter, posaljem im taj fajl kao dokaz da su obe kartice u jednom kompu, onda oni stave sve kartice pod SYSTEM 2... Downloadujem authorization fajl. Da li cu posle moci da izvadim jednu od kartica i koristim je u nekom drugom kompjuteru sa mogucnoscu da koristim sve plug-inove na obe kartice? 2. Da li je pametnije (i da li je moguce) sada da trazim da mi an-autorizuju karticu koja je stavljena u nezeljeni SYSTEM 3 ,pa da onda se automatski izvede akcija ,kada budu obe kartice u istom kompjuteru... |
Quote:
Quote:
|
Hvala Quake!!! :wink:
|
Mene zanima sli?na situacija.Imam 2 UAD-1 na system1 , i ako bi sada kupio UAD-2 da li ga mogu staviti na system1 ? I ako to mo?e koliko jo? UAD-2 mogu staviti na system1?
|
Na zalost vise ni jedan UAD2 ne moze u sistem 1 sem ako si voljan da im platis doplatu za sve plug inove koji su tamo.Onda bi mogao sve ukupno jos cetiri 2-ke.Pozzzz
|
All times are GMT +1. The time now is 01:38 PM. |