Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=109)
-   -   preporuka klavijature za bend? (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=39214)

matroda 05-10-2011 06:25 PM

preporuka klavijature za bend?

Pozdrav, naime sviram u jednom bendu..sada cemo krenuti po gazama.al uglavnom sviro sam na nekoj slabijoj yamaha klavijaturi. i sad trebam pomoc oko kupnje nesto jace klavijature.. nebih jos uzimao nista skuplje posto smo mladi i ima vremena..negdje oko 3000-5000 kuna moze i polovno. cito sam za korg triton-a..da se njega puno preporucuje, sad me zanima gdje se i dali se uopce on moze dobit po toj cijeni. bio bih vam zahvalan da mi preporucite jos nesto najbolje za tu cijenu i opisite proizvod posto se ja bas nekuzim u to..bilo bi super da ima sampler... btw. sviramo sve osim cajki..rock, pop, domace, zabavne..uglavnom za svadbe..to je to.. hvala puno

tuomas 06-10-2011 12:17 AM

Re: preporuka klavijature za bend?

Navedi u eurima,nije sramota :wink: ,triton je super...

matroda 06-10-2011 12:54 PM

Quote:

Originally Posted by tuomas (Post 313887)
Navedi u eurima,nije sramota :wink: ,triton je super...

u eurima od 400 do 650... da cuo sam da najvise se preporuca triton( classic, le, extreme) i TR.. e sad koja je razlika u njima?

wladymeer 06-10-2011 01:13 PM

Classic ti dolazi sa instaliranim semplerom i opciju za dva EXB-PCM proširenja sa dodatnim zvukovima.

Triton Le (ili Light Edition) i TR ti dolazi bez semplera ali sa opcijom da ga instaliraš. Nema opcije za dodatna proširenja kao Classic i Extreme i efekti su mu osiromašeni tako da možeš uključiti manje efekata po farbi.

A Extreme ti je u suštini Classic + 8 EXB-PCM proširenja i sa duplo većom polifonijom. Ima još i "lampu" da dodatno "oboji" zvuk ali po onome što čujem, izgleda da ti samo upali plavu lampicu da svetli :)

Za pare koje si spomenuo možeš naći polovnog Triton LE/TR ili uz malo sreće Triton Classic.

matroda 06-10-2011 09:28 PM

hvala svima...eh sad mi jedino preostaje nac u oglasniku nesto najpovoljnije.. znaci TR ili triton.. ciljat cu prije na tr.. uglavnom ako netko prodaje ili slicno molim da mi se javi na pp.hvala

Bockie 07-10-2011 12:33 AM

#%$%#nesto ja trtljao pa obris'o...

matroda 07-10-2011 02:09 PM

hvala. evo dali je ovo isplativo: Korg TR76 + samplovi + malo pojacalo = 5000kn (668eura) ...???

wladymeer 07-10-2011 05:44 PM

Jeste.

awacs 07-10-2011 06:12 PM

@matroda:

Pošto si odlučio šta ćeš da kupiš da malo off topicujem: jesi li ti DJ Matroda ili ti je nick slučajno takav kakav je?

Pozdrav,

Vasa

matroda 07-10-2011 06:49 PM

Quote:

Originally Posted by awacs (Post 313989)
@matroda:

Po?to si odlučio ?ta će? da kupi? da malo off topicujem: jesi li ti DJ Matroda ili ti je nick slučajno takav kakav je?

Pozdrav,

Vasa

jesam jesam al ovaj blog je stari i proslost..neradim vise takvu muziku =D

All times are GMT +1. The time now is 03:49 AM.