![]() |
Bubanj na Albumu Sergeja, Zeljka Vasica...
Primetio sam da su semplovi i uopste produkcija bubnjeva veoma slicni na albumima ovih i jos nekih izvodjaca..Zna li mozda ko koji vst ili nesto drugo je korisceno za bubanj..Treba mi neki pouzdan vst za ovakav pravac, uvek nesto kombinujem, menjam a to mi se ne svidja.
Hvala |
Koliko ja znam kod Sergeja je nesto svirano..
|
Re: Bubanj na Albumu Sergeja, Zeljka Vasica...
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Pozdrav, Vasa |
Quote:
|
ali ajde da ne bude da pomoci nema.....
sergej, dok je programirano (do singla 'kad bi htjela ti', od njega nadalje uvek je svirano) backbeat stylus prosirenje uglavnom plus kojekakvi lejeri....(ploca - kad ti zatreba) isto prosirenje svira i u dosta pesama kod Vasica s tim da je tamo bilo i ez drumer emulator semplova xv5080 roland modul pa drum prosirenje naravno sve je uvek detaljno programirano i Pop je resavao vise nacinom programiranja i tretiranjem u miksu nego sto su sami semplovi kvalitetni.... ima danas puno kvalitetnijih... za te sergejolike bubnjicje uputio bih na ocean way .... meni su sve do snimanja bubnja za poslednjeg sergeja stajali kao programing.... i solidno se drzali..... |
Čuo sam ti postavku aranžmana, iako je sve kuckano, muzikalniji je aranžman osetno nego finalni koji je sviran, ne dešava se često, ali eto...
A mix k'o mix, tačno tako kako čovek i zapita gore, koji je VI u pitanju... |
Marko, jei li ti nakon "Kad ti zatreba' radio šta za Sergeja?
|
All times are GMT +1. The time now is 08:44 PM. |