![]() |
Disco Violence-Ej,otkad sam se rodio
Kad onomad ubise Ladena,reko ovo treba opevati i tako krenuh stazama juznog vetra u potrezi za sto orjentalnijom melodijom,usput sretoh omiljenog mi Sinana,reko ajde da uzmem koji sempl za Ladena,kako sam krenuo da radim stvar rekao sam ma jebo ti Ladena on je umro,Sinan zivi.Tako stigosmo do ovog finalnog proizvoda,sve me interesuje kako vam izgleda,od aranzmana koji nije preterano promenjen u odnosu na originalnu pesmu,preko mog pevanja(koje je po meni najveca mana,ali ovaj put stvarno sam se potrudio(komsije ce da me biju....) do same produkcije kao i spota koji sam drmnuo videcemo koliko ce stajati na tubeu dok ga ne skinu?Ali ko ga j... za prodigy bi iso i na robiju.Sprema se isto ovo samo na engleskom da me spasi tuzbe gore navedenih.Uzivajte."><iframe src="http://www.youtube.com/embed/giJwxNeZzZc" allowfullscreen="" frameborder="0" height="349" width="560"></iframe>
|
Re: Disco Violence-Ej,otkad sam se rodio
Fenomenalno, odlična gitara. 8-) 10+ :mase: Eh da, i zovi Sinana da otpeva na engleskom. :rotfl: Ozbiljno, sigurno će mu biti zanimljivo.
|
:harmonikas::harmonikas::harmonikas::thumbsup::mas e:
samo mi malo glas zvuci "neisproducirano" u odnosu na ostatak, ali 5+ |
hahahaha to brate!! sve je COOL al deranje je zakon u pesmi :D
stavio sam te na fejs , promotion od mene~~ |
Quote:
P.S.Sad nesto razmisljam oko autorskih prava,ako su prodigy mogli da stave mene na snimak koji sam bio na tvrdjavi(a niko me nista nije pitao), pa mogu valjda i ja da koristim njihov spot.Pozdrav. |
Quote:
|
nista ba hehe, mp3 160kbs = odlican!!
|
Quote:
|
haha pokidao si
kazem ja sinan ima svetsku muziku, samo na aranzmanima da poradi pevanje je extra |
Dobra! :)
|
All times are GMT +1. The time now is 08:06 PM. |