![]() |
Obratite paznju !!! U kom se kontekstu prica o nama u svetu :)
http://www.youtube.com/watch?v=mD702esi4C8
Pa da l' je moguce.. Nadam se da ce neko traziti javno izvinjenje zbog ovoga :)) |
Re: Obratite paznju !!! U kom se kontekstu prica o nama u svetu :)
Ja bio i lajkovao ovaj komentar na njenom sajtu...
|
bri?na, sirota ?enska.
sigurno ne zna na karti svijeta naci gdje ?ivi. |
Glupa Američka zajebancija, šta se ložite bez veze.
|
Quote:
To se sve zaboravi pre prve reklame !! Opusteno samo!! |
|
Au sto me iznervira ova cobancica u sekundi...:jako-lju: i ovaj smeh pusten preko razglasa :ljuti:.
|
Koliko smo mi retardairani jbt ... Ljudi su imsevali retardiranu decu (carlos mencia), religiju (george carlin) kao i verovatno sve ostale aspekte ljudskog zivota i niko se nije izvinjavao ni za sta, niti treba da se izvinjava, ali mi smo opet pokazali da smo u mracnom srednjem veku. Kao mala deca, ocemo da se salimo sa svime i svacime, e onda kad nas neko potkaci e to onda nije u redu :)
Niko nas ne moze izblamirati kao sto mi sami sebe izblamiramo sopstvenim reakcijama. |
Quote:
Kamo' srece da smo u jos mracnijem i srednjijem veku, ako je tako! I svaka cast svima koji su reagovali. Ovde godinama slusamo izvinjenja raznih budala za sve i svasta, pa mozemo i mi da iznudimo po koje bar od onih gejaka (redneck) sa kablovske. Btv, isti taj E! kanal ima i na SBB, pa ce za koji mesec da se emituje to smece i kod nas, pa je to ok??? Kakavih se govana o nama naslusam na "history" ili "explorer" ili celom viasat-u, pa neka bar ovo znaci tracak gradjanske svesti. I neka su ljudi reagovali, i neka je bilo na dnevniku 2. Ovakve spontane akcije "vaspitaju" ljude da reaguju i da se sete ko su i sta su! |
Quote:
Ovo mi je u rangu sa muslidzama kojima se ne svidja da im lik iz njihove verzija prica za malu decu bude oslikan u novinama sa bombom haha. Mislim da treba i mi da pokazemo koliko smo zaostali, pa da joj posaljemo pretnje smrcu :) Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 10:45 AM. |