![]() |
Sta kad ti se zgadi materjal...?
Sta kad se susretnes sa ?abančinama koji nemaju veze sa mozgom a kamo li sa svirkom??? Ali znaju TVOJ posao perfektno...?!? Kako to resavate???
Dajte krajnje mega losa iskustva...! :D |
Re: Sta kad ti se zgadi materjal...?
|
Quote:
Ja to riješavam suzavcem i elektrošokerom |
Quote:
Ako nisi u panici - odmah ih posalji kuci ! (ili izbaci napolje) Nekima treba tako nesto...da se spuste na zemlju. Da trpis i "zaracunavas", se ne isplati - jer kod nas nemaju para da to sve plate ! |
Quote:
To ti ka?em zato ?to su oba ?abana za koje znam odlični pevači, a ljudi koji nemaju veze s mozgom ne postoje. |
Quote:
Odlichan thread:( |
Quote:
Treba imati muda i reci NE (odbiti poneki posao nekad, bez obzira koliko si u frci sa parama...) i onda te ljudi malo vise cene....verovao ili ne - to funkcionise !! |
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Ova tema je malo :(
Ovde uglavnom moze da se procita kako muzicari ne_znaju da sviraju, nije dobro uradjen aranzman, losa kompozicija, lose pevanje... a niko ne govori o znanju mixadzije iliti producenta... Polako... mozda taj bend koji predlaze neke stvari vezane za mix i ima bolju ideju od vas... vredi saslusati svakog... i najveci su slusali pa sto ne bi i vi... mozda neko i ne zna bas dobro da svira... ali to je njegova stvar... ne svaljujte krivicu za los/prosecan mix zbog loseg sviranja... Gospodo mixadzije/producenti mislim da je vecina vas (cast izuzecima) umislila da je "Quincy Jones ili Trevor Horn"... ...Kad budete dostigli kvalitet mixa kakav je u svetu prihvatljiv onda vas niko nece nervirati jer ce te biti veliki... Nadam se da ovim nisam uvredio nikog vec savetodavno uticao da svoj poso radite bolje i strpljivije... |
All times are GMT +1. The time now is 04:36 PM. |