![]() |
FL Studio 9.9 - Chainer
http://www.youtube.com/user/imagelin...12/bmqevuEqag4
FL Studio je sve veci i veci iz dana u dan. Ova nova funkcionalnost @Chainer@ koja daje nesto slicno gui ju u NI Reactor-u je po meni vise nego dobra. Nacelno svaki rezultat Chainer a se mogao postici i petljanjem tj kombinovanjem kroz prethodne verzije ali ovo je daleko preglednije i kreativnije.... Cenim da ce se pojaviti instrument koji okines jedan ton i slusas 5 minuta kako varira .... eto cele pesme :rotfl: Cackam dosta Reason u zadnje vreme i definitivno sam ubedjen da je FL ipak bolji izbor za nekog ko mora da bira.....sto ja ne moram to je drugo :D |
Re: FL Studio 9.9 - Chainer
...A nema neke najosnovnije funkcije.
kad ubacis sempl, vst ili snimis audio klip moras da ga rucno stavljas u mixer, pa imenujes, umesto da ga automatski prijavi. Drugo, ne moze da snima "mute/solo" automatizaciju, nego moras da pravis poseban pattern, ili da stavljas fl studio mute plugin na kanal, ili da rucno seces kanal, milion zezanja. zasto ne mogu da naprave funkcionalan daw/sequencer, umesto sto iz izdanja u izadnje prolepsavaju interface. menjaju boje i animacije, plus dodaju neke pluginove za debile, koji ce inako biti zamenjeni sa third party softwareom. |
Mute automatizacija moze na svaki kanal bez plug-ina,a sto se tice mixera barem meni je milije da ja odredjujem gdje cu da postavim koju traku,jer volim da su mi na odredjenom mjestu neke grupe a ne da mi fl slaze sve redom..
|
Stvar koja me najvise nervira u FL Studiju je to sto ne moze da se menja redosled pluginova na insertima, valjda ce to popraviti u novoj verziji :(
|
moze se mijenati :/ ako mislimo na isto :D
|
izgleda da medju debile koji vole nove plug inove u fl studiu spada i Daft Punk
http://www.image-line.com/documents/..._id=1299113046 |
realno gledano...99% posto populacije tako briga kako je pjesma nastala, nego kako zvuci..malo zalosno ali sta se moze
|
Quote:
|
jer nije old skul...stisnes dva gumba i dobijes efekt za koji bi se inace moro malo namucit
|
Nadjoh nacin da menjam redosled, ali ipak bi bilo mnogo vise user-friendly da moze da se menja drag&drop metodom :D
|
All times are GMT +1. The time now is 04:26 AM. |