![]() |
windows 7 drugaciji zvuk :S
Pozdrav!
Presao sam silom prilika na Windows 7 x64 i cini mi se da mi je sam output nekako glasniji i da mi je "srezan" u basovima :S Kao da ga njegov mikser boostuje nekako. Kad stavim volume na 50% na mikseru, onda mi deluje okej, ali da li je to resenje? Audio interfejs je profire 2626. Jel postoji nacin da se windows-ov mikser zaobidje kao u XP-u? :S |
Re: windows 7 drugaciji zvuk :S
Ako je ASIO output, ne bi trebalo da prolazi kroz windows mixere.
|
Quote:
Kroz ASIO ne prolazi, to sam provalio. Ali iz Windowsa prolazi, jel on ne radi nikakav boost? Znaci li to da se ja tripujem da je zvuk drugaciji ? :S |
Vidi da mu nije negde u sistemu ukljucen neki enchance, neki booster, neko takvo govance, vole to da mecu, da se raja pali.
|
Quote:
Mislio sam da se tripujem, ali u poredjenju XP ima flat zvuk za razliku od Viste...ali samo kada se koriste windows zvucni drajveri za on board integrisanu kartu. |
Quote:
Ali sam ubedjen da je zvuk ostriji kad prodje kroz njegov mikser |
ugurali su u media player przacke opcije sa, -cudnim- default-ovima. mozda te to muci.
|
Quote:
Mozes da mi das neki uput? Ja sam nasao EQ na media playeru i iskljucio sam ga, a vec je bio na flat tako da se nikakva cujna promena nije desila |
Disable-uj integrisano govance u BIOS-u ako vecj nisi... :D
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 07:00 PM. |