![]() |
Moze li Win XP na Intel i5
Zdravo prijatelji iz foruma. Javljam se posle visegodisnje pauze. Za par dana stize mi kompjuter CPU Intel i5 ili Intel E 7500 sa 3-4 GB DDR3 Ram itd. Imam pulsar 2 sa sfp 3.1. Moje pitanje glasi ovako : dali mogu i na novi kompjuter raditi sa Windows XP sp3, jer nemam nameru napraviti upgrade na scope 5.1 niti menjati Cubase SX3 ? Hvala unapred.
|
Re: Moze li Win XP na Intel i5
Mozes.
|
Hvala na odgovoru, Dexxy. Namera pitanja mi je bila da znam dali nesto gubim zbog koriscenja Win XP u taj CPU i5 i dali mogu koristiti svih 3-4 GB RAMa.
|
Trebalo bi da ti vidi 3 i nesto rama....
|
Quote:
probaj pre nego sto se odlucis... radi 99% proizvoda ... ali nastane problem ako upadnes u onih 1% (morali smo da kupimo novi laserski stampac, na primer!) pozdrav bogi |
i7,UD3, PoCo, Uad Quad, SSL Duende....sve mi to radi na XP 32bit sa 3+ rama..
|
bolje stavi x64 XP, nije samo memorija u pitanju. 64bit OS ce dati npr 32bit Cubase-u 4GB memorije a 32bit OS manje od 2GB. Takodje na x64 imas duplo veci bandwidth ram-proc-NB
moja preporuka je win7 home premium x64, gladan memorije koliko i XP |
Meni Xp 64bit ne radi nikako ili ja nemam dobru verziju (daj neki link).
A na win 7 64bit mi ne radi kako treba fw (via chipset) cekam kartu sa ti chipsetom pa cu videti. Sent from my iPhone using Tapatalk |
meni je ova verzija radila perfektno, unaprijed podesena za video i audio produkciju.
obrisacu link kasnije, samo reci kad uberes..... ipak prvo provjeri za sve drajvere koji ti trebaju |
Brisi...Hvala...Javljam se kako radi...
|
All times are GMT +1. The time now is 10:18 AM. |