![]() |
loopovi,instrumenti...
Veliki pozdrav...Niksa.Imas neku omiljenu ediciju loopova ili ih sam pravis i kombinujes...?Padovi i stringovi su ti uvjek vrhunski,pretpostavljam da kombinujes vst sa hardverom,cini mi se da cujem malo atmosfere zajedno sa yamahom i emulatorom?I da ti se javno zahvalim jer zbog tebe muzika sa prostora bivse Juge ima smisla,mislim da si jedini uspeo da sacuvas emociju i muziku i na pravi nacin upakujes izvodjace koje si radio...Veliki pozz iz ns..
|
Re: loopovi,instrumenti...
Loops?
Prije desetak godina Liquid grooves, sad Stylus RMX kao uzorak, pa onda na posao - uglavnom nesto sklapam od zivo snimljenog. Zovem bubnjare i perkusioniste pa sviraju po 20-ak taktova, onda efekti pa miksam. A nekad ostanu neki elementi sa RMX, ali ne cijeli loop. Imam sve samplove bubnjara i perkusionista koji su prosli kroz studio, pa se i tu da nesto naci, ili iskoristiti na drugi nacin. Padovi - dobro si uocio - uglavnom Atmosphere + EX5, tu i tamo jos D550, strings - Siedlaczek, EW, Sonic implants pa na to jos zovem gudaci kvartet (ili nekad vecu postavku, 15-ak ljudi, ovisi o budzetu projekta) da dodaju taj miris zivog prsta, vibrata, glisa... |
Re: loopovi,instrumenti...
Hvala na odgovoru i veliki pozz...
|
All times are GMT +1. The time now is 07:57 AM. |