![]() |
POCO ide na UAD?
jel moguće?
Quote:
|
Re: POCO ide na UAD?
odlicna vest , mislim da je ovo pravi potez za obe firme a pogotovu za korisnike oba sistema
|
i ja danas dobih mail, pa mi nije jasno:confused:
|
udario poco na uada,sa dolaskom zore tog kobnoga dana.ukrstili snagu dsp rivali cak i bogovi odgore tada su zadrhtali.floating point vs fixed point,od frke silne tresno sam po joint.smracilo se nebo ni ptichice sad nema,za masnocu zvuka epska se bitka sprema.(oje...kamon..oje...kamon..):rotfl:
|
S obzirom na opstu besparicu, meni ovo nije nista cudno... praviti novu i bolju "just another" eksternu DSP platformu kad postoji vec jedna dovoljno ociscena od bugova... hm
to je bilo i nekada sumanuto ali je prestiz bio u pitanju... sada je na redu prezivljavanje pozdrav bogi |
ja uopste ne razumem sta im ovo znaci :mad::mad::mad::mad::mad::mad:
|
Get up to $1300 in UAD Powered
Plug-Ins FREE through June 30th! Great news! Working with our friends at TC Electronic, UA is pleased to offer up to $1300 in FREE UAD Plug-Ins to PowerCore owners who purchase and register a new UAD-2 SOLO, DUO, or QUAD in any flavor by June 30th, 2011. http://www.uaudio.com/promotions.html to vam je sto vam je..... |
Quote:
A za one koji hoce dodatnu DSP kartu - eto vam ga UAD (mislim - to su oni rekli :) ) Quote:
|
Ma bas me briga, ionako ne mrdam od XP-a :grin:
|
meni uad uopšte ne baguje, i nikad i nije
|
All times are GMT +1. The time now is 02:08 PM. |