![]() |
roland re501, cena....?
Koliko se krece sada, mint......?
|
Re: roland re501, cena....?
izmedju $500 i $700...
sve zavisi da li ce da se potrefi neko ko se bas nalozio u tom momentu da ga kupi.... |
Quote:
|
Quote:
|
e....nemojte da se zalecete i bacate pare.
Razmislite DOBRO koliko vam treba to u zivotu !! (koliko ce raditi do prve popravke - koju ce ko uraditi? - da li ce se u finalnom miksu prepoznati (umesto nekog delay plugina)? itd itd..) Delay i Tape delay spadaju u plugove koji se VRLO DOBRO SIMULIRAJU !!! |
Ako nije skupo, KUPITE i probajte!
...u krajnjem, bicete zadovoljniji kao ljudi, "bolj' to neg' da s' drogirate...!" |
Quote:
:rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl: |
Mint ne postoji vi?e.....
Ja imam RE 201, RE 301 i 2 x RE 501 (jedan prodajem:wink:) i svi su imali probleme kad su bili kupljeni u kao dobrom stanju. Servis me je do?ao skoro 250 Eur po ma?ini + material. Ako hoče? imati mint tape delay mora? ga slati na servis, koji zna to srediti. Ili imati neverovatnu sreču , pa da dobija? jedan koji nije ba? bio u upotrebi. Kod mojih su mjenjani svi elektroliti, pinch rolleri, filcevi, federi, XLR-i,traka, sve to treba podesti sa Newton metrom, fino očistiti i podmazati, mora? imati sreče da dobije? ma?inu sa dobrim motorom...etcetcetc...a i čoveka koji to zna sredit. Tako je vi?e manje sa svim tape echo ma?inama, i ako hoče? imati ne?to tako mora? , biti spreman nositi tro?kove servisa i uzdr?avanja. Pozdrav, Gregor |
All times are GMT +1. The time now is 12:10 PM. |