![]() |
Gitarski strumming MIDI paterni
Zna li neko ima li nekakav paket midi paterna za ritam gitaru (stum)? Koristim RealGuitar ali u njegovoj biblioteci tesko da nalazim ista za ritmove koji mi trebaju. Postoji li negdje uradjen paket ili nesto slicno, MIDI paterna za ritam gitaru koje bih mogao koristiti za razlicite VST instrumente?
Hvala |
Re: Gitarski strumming MIDI paterni
Meni je real guitar za strumming odvratan,zvuci bas pederski i izopaceno,ali zato je za arpedja i solaze super.A za MIDI loopove ili paterne nemam pojma.
|
Upravo to kolega. Njegova biblioteka ima samo jedan dobar ritam za strumming, ostalo je odvratno. Nista, dok ne naletim na dobre paterne, ostaje mi da kucam ritmove rucno, kao prava budala. :)
|
A sto ne probas ovo
http://www.applied-acoustics.com/str...stic/overview/ ima dobrih paterna... a ni zvuk nije los... |
Ne mogu da odolim :D
A da probaš ovo? http://www.hobby-hour.com/guitar/fender_telecaster2.gif Samo šala, nadam se da se niko neće ljutit :D:D:D:D:D |
:banghead::rotfl::banghead:
Sira je napipao tu nesto, ozbiljno, nadjes pristojnog gitarosa, uvalis mu midi git, pa onda svetu prodajes riff-ove i obogatis se |
Prilicno sam siguran da sam bolji gitarista i od "Sira" i od "Kajmaka", ali sam postavio deseto pitanje.
|
Super, a možda imaš i večeg :banghead:
:rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl: Onda lijepo to snimiš, prebaciš u midi eto patterna koliko hočeš, šta češ tražit okolo. |
Audio snimak prebacim u MIDI? Pa prije cu nakucati.
|
Quote:
Sad se sve izgleda svelo na copy-paste loopova i MIDI fajlova koje su kojekakvi kreteni pravili ... Zato niko nema pojma da sklopi nesto kako valja i sve zvuci isto... umesto da (kao pre) deca uzmu neki instrument da uce, danas se sve svede na "garage band" koncept...slazu se fraze i ritmovi...pa cak i to 99% njih ne ume da sastav kako treba!:( kad vide da i to nije lako, onda batale sve...a da ne pricam o ucenju instrumenta..ehhh. :banghead: |
All times are GMT +1. The time now is 10:58 PM. |