![]() |
Preporuka za bass VSTi !
Ukoliko ste isprobali kakav dobar plugin dajte preporuku !
Da ga uklopim sa ezdrummer-om i Reaperom !!! :) |
Re: Preporuka za bass VSTi !
Quote:
Pozdrav |
Zaboravih. Majestic nesto zeza na AMD procesorima :)
|
Quote:
|
Quote:
Trebaju mi bas gitare koje su upotrebljive sa virtual midi keyb.Usnimio sam akustare tj.odsvirao 4,5 traka i poceo da se snalazim sa ezdrummer-om u reaperu :) . to je onako laganica i bubanj je takav.Uglavnom rock,blues instrumentali.Gotovi groove-si mi nisu bili upotrebljivi pa sam napravio svoj.Sad bi najbolje legla simulacija akusticnog bas-a.Imam u glavi bas liniju,tj.prosviravam ih usput akustarom. Posto sam na samom pocetku,pitam da li bi valjalo da simuliram bas tako da odsviram na akustari pa da ga provucem u neki bas-amp plugin??? Ili da koristim vec napravljene simulacije bas gitara. Do pre mesec dana se nisam bavio ovim,tako da mi ne zamerate..:ups: Pozdrav ! |
Quote:
@Bane Pa, probaj da ga provuče? kroz koji virtual amp ... Gitar Rig ili recimo GTR od Wves-a ... ja sam jebenica stvari znao napraviti sa njima ... Igraj se, pa vidi +1 za Trilian :D |
Hm, nikad nisam probao to sa akustarom, zanimljiva ideja.. Od simulacija bass ampova imas Ik Multimedia Ampeg , imas par bas pojacala u Waves GTR, probaj, sta znam, ja sam prevashodno mislio da ti treba elektricni bas. Inace, svi ovi basovi ti se trigeruju putem midija. Ja bih na tvom mestu prvo probao Broomstick :)
|
Quote:
Sto se triliana tice.. Ne znam sta vise od ovoga mogu da naprave, stvarno mi ne pada na pamet :) |
Quote:
|
Quote:
PM :) |
All times are GMT +1. The time now is 02:56 AM. |