![]() |
Waves - j JJP, CLA i ostala boranija...?
Jel' se igrao ko.... imaju li smisla oni drums, acoustic i ostali namenski plug-insi..... jel' to za neke instant zezalice ili za nas profesionalce? :D
Kako trose CPU? .... |
Re: Waves - j JJP, CLA i ostala boranija...?
Meni su zvucno super mada sam uglavnom koristio onaj CLA bundle. Jedino moze da ti smeta sto nemas neka detaljnija podesavanja.
Ako imas neki noviji quad-core (i5, i7) neces ih primetiti, ali na Core 2 Duo su mi pravili dosta problema cim predjem jedno 6-7 instanci. |
Quote:
|
Quote:
|
Nikad nisam probao UAD, ali meni ova CLA serija zvuci sjajno,rade tacno ono sto treba.. I JJP su mi super za neke modernije stvari, na vokalima su vrh, Kramer mi je dobar na bubnjevima .. H compressor ima neki cudan karakter, cini mi se da ce mi trebati malo vise vremena da se naviknem na njega, ne zvuci mi kao neko all round resenje.. Maserati jos nisam probao.
Pozz |
Ma, i ja malo kenjam...... odavno nisam kod VST efekata primetio neki veliki otklon unapred, nema tu shta sad da se izmisli bogzna novo, ako je usnimak dobar, i postojeci alati su sasvim dovoljni.....ali kad je za dz....:D
|
Hm, pa sta znam sad da l' je u pitanju neki psiholoski efekat jer smo se naprzili ili sta vec, ali onako iskreno, meni je bar za sada i za pojedine stvari ovo nesto najbolje sto sam cuo. Hajde da ne govorim o ovim JJP, Maserati cudima, al' npr LA-2A, LA-3A, 1176, baaas su mi dobri.. Upravo se igram sa postavkama za 1176 sa plavim i crnim varijantama i mnogo mi se svidja ono sto cujem. Plavi mi je malo nekako zivlji zadrzava neki prirodni decay na bubnju, dok mi crni isisa onako posteno sve iz bubnjeva, njam za paralelnu kompresiju :D . Sledeca zrtva mi je ovaj C6, osecam zver u najavi posto sam samo ovako na tren oslusnuo :)
|
Grafika je sve ljep?a i ljep?a.
Preseta ima ko ?odera. Ciljana publika će biti odu?evljena. Kad stavi? Maserati plugin u mix ima da novi album Joze Perića zvuči isto kao John Legend. Nema gre?ke. Za prave rokere tu je CLA bundle. Čim sam stavio njegov gitarski plugin na Steinberg Virtual Gitarist odmah je zvučalo isto kao Green Day. Nevjerovatno |
Quote:
Salu na stranu, native napreduje htjeli ili ne-htjeli da priznamo, a neki ne priznaju samo jer ne daju sarene papire za to (nisam tu mislio na tebe surfer). Peace! |
meni se samo CLA svidja, ostalo mi je smece neopevano. naravno, VEQ SSL i API izuvaju, ali maserati kramer jjp... bljak :) a h-comp je vrrrlo interesantan
|
All times are GMT +1. The time now is 04:47 AM. |