Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Obavestenja (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=82)
-   -   ruDAW XTM part 2 (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=36207)

Komplex 20-12-2010 12:35 PM

ruDAW XTM part 2

Cao narode,

Nazalost zakasnio sam da odgovorim na prethodnu temu pa rekoh cisto da se nadovezem a posle ako zelite brisite il zatvorite thread, svejedno je.

Nadam se da ono nije pocelo samo zbog mene i toga sto je eto, igrom slucaja otislo napajanje jer kao sto rekoh, desava se ali se ne desava da me neko supportuje mailom i telefonom oko ponoci ili u bilo koje doba dana i noci kad nazovem!! To mora da se postuje jer to je prava retkost i samo pokazuje koliko je covek koji radi na ruDAWu profesionalan.

Od kako sam uzeo drugo napajanje, jedino sto cujem je zamrzivac u hodniku al to je zbog vrata koja nisu izolovana po propisu al bogami od compa ne cujem nista...da mu nije one plave lampice na kucistu ne bih znao ni da'l radi :D

Ps: Pored svega, racunar morate kupiti u prodavnici, zar ne? Koliko firmi vam donose racunar na kucnu adresu? Ja se vodim onom "ako ne znas sta je dobro, pitaj sta je skupo". Nov ruDAW kosta nesto al za ono sto dobijete to je sasvim oke cena. Ako vam nije potreban racunar te jecine, vi uzmite vama nesto slabije (ne mora da bude ruDAW ali nek zadovolji vase potrebe).

Ortak koji mi je zamenio napajanje je odlican informaticar, ima comp sa napajanjem od 1080W, ima 10TB-a hardova, ima 12 ekrana zakaceno na comp, jebem li ga sta sve ima ali mi je rekao da bi mu trebalo masa vremena da mi napravi comp sa WIN-om i OSX-om na njemu, da sve to radi u FULLu bez ikakve greske i da ga jos optimira za audioprodukciju. Znaci, seo je, pogledao masinu i rekao je da je ruDAW odlicna masina i da je cena sasvim dobra!

Pre nego sto sam uzeo ruDAW citao sam sta ljudi na forumu pricaju o istom, racunao sam da'l bi mi bilo jeftinije da ga sam napravim (da, naravno da bi) al ono sto zelim da kazem je a sto verovatno svi znaju, je da ruDAW nije samo SKLOPITI i UBACITI komponente u kuciste i cao, vidimo se..

u svakom slucaju ja mislim da bi mihajlo sa ovom masinom "ladno" mogao da prosiri svoj biznis i sire od balkana jer je masina koja zaista vredi!

Ps: jos samo da vam kazem da mac 8 core u svajcarskoj platite 4100 franaka NAJOSNOVNIJU VERZIJU pa onda nosite TAJ ISTI MAC u neku audio radnju da vam vrshe razna optimiranja i sranja a to platite jos preko 1000 pa izracunajte onda sta je skupo a sta jeftino :D

Eto, ja nisam jedan od kupaca koji pljuju po onom sto je napravio comp samo zato sto je napajanje otislo (bio sam besan kad se to desilo, priznajem) ali vise u fazonu "AAAA ZAR JE MORALO BAS SAD" jer radimo na snimanju albuma i ovako nesto mi nikako nije islo u prilog ali to sam sredio za pola dana i sve radi odlicno. JBridge smo testirali. u mom ruDAW-u se nalazi 24GigaRama (mogu sve da iskoristim na WINU) i sve funkcionise kao SAT.

Ovde niko nikog ne tera da uzme ruDAW. Reklama stoji na sajtu, ja sam je video i sam sam se javio. Isto tako sam mogao da uzmem bilo koji drugi kompijuter a onda ako mi nesto zafali, odneses kod majstora, pa cekas 3 nedelje dok ga oprave itd itd. i na svom starom compu koji mi je stajao u studiju sam morao da ugradjujem dodatne hladnjake i vodeno hladjenje i hiljadu drugih zajebancija da mu radim :) eto toliko od mene!

i cisto moje subjektivno misljenje ruDAW zaista vredi svaki euro i uopste se ne kajem i u sustini nije dobro sto je napajanje crklo al kad vidim kako radi ova masina, izvinite na izrazu, jebe mi se i za crklo napajanje jer imam osecaj da ce ovo ludilo raditi ko zna jos koliko godina!! :)

u zdravlje!

diviner 22-12-2010 09:37 AM

Re: ruDAW XTM part 2

Hvala Komplex na ovoj nicim izazvanoj pohvali (mislice neko da ja tebe castim za ovo, a ne ti mene :) , znas kakvi su ljudi kod nas :) ) , a mi se cujemo uskoro oko onih za ubuduce stvari sto smo se dogovorili ;) .

Sve najbolje i sretan rad!

Komplex 23-12-2010 01:20 AM

Re: ruDAW XTM part 2

Haha! Ma daj :) ako to neko pomisli onda jbg :D pogotovu sto sam ja relativno nov lik na forumu itd :) nego videh par posta na drugoj temi i posto nisam bio u. Prilici da odgovorim, reko da uradim to ovako :)
Cisto bacio neko svoje misljenje i kako ja gledam na sve to :)
Jap, cujemo se nas dvojica u svakom slucaju druzhe, da poslujemo dalje :)

All times are GMT +1. The time now is 07:10 PM.