![]() |
Klartraum
Evo Njemackog dua, Electro-Minimal-Deep-Tech sounda koji ocigledno zna sta radi iako u naslovu trake se kaze obratno:rotfl:
Berlinci,izdavali za Soma session i Darkroom Dubs (Label Silicone Soul),Ministry of Sound, podijelili snage i opremu (mozda i krevet:D) i rade dobar deep-tech. Najobicnije atmosfera u sobi,cini se,nista od akustike,tu je MacBook Pro,Akai ableton kontroler i gomila kofeina :rolleyes::rotfl:i sound naravno (meni dobar) Dobra prica... <object style="height: 390px; width: 640px"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/1DoWoiiAcmA?version=3"><param name="allowFullScreen" value="true"><param name="allowScriptAccess" value="always"><embed src="http://www.youtube.com/v/1DoWoiiAcmA?version=3" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" allowScriptAccess="always" width="640" height="390"></object> <input id="gwProxy" type="hidden"><!--Session data--><input onclick="if(typeof(jsCall)=='function'){jsCall();} else{setTimeout('jsCall()',500);}" id="jsProxy" type="hidden"> |
Re: Klartraum
nemam pojma. ne bih da zvuchim kao prevelik hejter ali ovo je sve shto ja ne volim u savremenoj elektronskoj muzici
gruv 0 muzika 0 (neka chordy ponavljanja koja imaju smisla jedino ako je traka gruvi) produkcija bezlichna i potpuno digitalno zvuchi nemam pojma. mislim da je ovo postalo standard samo zato shto mozhe za jedan dan da se napravi 5 ovakvih traka pa je izdominiralo kvantitetom.... |
meni ovo nije lose, cak je mnogo, mnogo bolje od gomile minimal sh*tova kojih ima na sve strane
|
@Lag@Mika drvo <3
|
Quote:
kakve veze ima ovo sa minimalom |
Quote:
|
Quote:
|
to stoji :D
|
Quote:
|
Quote:
kako se ljudima da da gube veme? koja je poenta ove muzike? dosadno, dosadno, dosadno... |
All times are GMT +1. The time now is 12:53 PM. |