![]() |
Kontakt 4 player
Skinuh pre neki dan ovaj free VSTi i poceh malo da se igram sa Akai samplovima.I sve je to lepo:) kad posle desetak minuta plugin se smorio:grin: i nece vise da radi, kao da je u pitanju DEMO verzija, a na sajtu NI lepo pise da je ovo FREE plugin.Kako FREE?Skinuo sam i onu njihovu banku free semplova koju daju uz ovaj plug i registrovao je i onda se Kontakt ne smara, radi kol'ko 'oces:), ali sa tom Free sample library mogu da obrisem pedu:mad:Da li ovaj plugin iskljucivo radi samo sa registrovanim kontakt instrumentima ili moze da radi sa bilo kojim samplovima?
|
Re: Kontakt 4 player
Možeš raditi samo sa njegovim bibliotekama i bibliotekama koje su stvarane da ih u njemu možeš koristiti, jerbo ne radi sa svim, a verovatno ne radi ni sa AKAI instrumentima, odnosno, semplovima. Ja sam ga koristio samo sa internim i nisam imao nikakvih problema do sada...
|
Ne, ok on radi sa bilo koji samplovima, mozes npr. da napravis svoj drumkit, ali mi nije jasno zasto je vremenski ogranicen u radu sa semplovima, dok sa njegovim bibliotekama radi bez ogranicenja.Cemu onda ovo "FREE"?
|
Imam isti problem!Neko je nesto pisao u vezi toga na forumu ali ne mogu da nadjem!
|
Postoji i "vazdusna" verzija kontakta u kojoj sve sljaka sa svim semplovima! :)
|
Quote:
|
Quote:
|
Nike, Air Max, a? :D
|
koliko ja znam, ovaj player radi samo sa registrovanim bibliotekama...u tome je fora. Inace, "domaca verzija"...
|
Nista onda, obrisao sam ga i upravo traje "nabavljanje" kontakta sa "vazdusnim djonom" ;)
|
All times are GMT +1. The time now is 02:14 PM. |