Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Audio Software (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=84)
-   -   Mix Window u Protools-u (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=35972)

fapro 27-11-2010 04:57 PM

Mix Window u Protools-u

Pokusavao sam na sve nacine da mixer window u Protoolsu 7 (MPowered) pomjerim na drugi monitor ali bezuspjesno:mad:.Sve ostalo mogu da prebacujem tamo - ovamo,transport window,windowse od plug inova ali mixer nece nikako:banghead:.
Ako neko ima neko rjesenje bio bih zahvalan:grin:
Pozdrav.

Bockie 27-11-2010 07:31 PM

Re: Mix Window u Protools-u

Quote:

Originally Posted by fapro (Post 292126)
Pokusavao sam na sve nacine da mixer window u Protoolsu 7 (MPowered) pomjerim na drugi monitor ali bezuspjesno:mad:.Sve ostalo mogu da prebacujem tamo - ovamo,transport window,windowse od plug inova ali mixer nece nikako:banghead:.
Ako neko ima neko rjesenje bio bih zahvalan:grin:
Pozdrav.

Hmm...

Moras ceo pro tools razvuci (rucno) u oba prozora, a tacno je da sve ostalo moze da izadje iz okvira PT (efekti,transport,etc...) osim Mix i Edit prozora!
Dakle "ne maximizovan" onako u kockici uzmes u cosak misem i razvuces u oba ekrana, namincaj sa svih strana i bice ceo u oba ekrana... A i rimuje se...:D

fapro 27-11-2010 10:18 PM

Hvala Big Bockie , pokusacu i to.

Arthur 28-11-2010 11:28 PM

ovo je usled nedostatka opcije "always on top" na PT-u, čak i pod Windowsom, što mi nije nimalo jasno zašto??

Bockie 29-11-2010 12:41 AM

Isto je sa nintendom... Ako maximizujes, tretirace samo "master" monitor...

Arthur 29-11-2010 12:58 AM

da, al sa always on top mogu da bilo koji prozor selim na bilo koji od moja 4 monitora, što obilato i koristim :)

fapro 29-11-2010 10:11 PM

Quote:

Originally Posted by Big Bockie (Post 292132)
Hmm...

Moras ceo pro tools razvuci (rucno) u oba prozora, a tacno je da sve ostalo moze da izadje iz okvira PT (efekti,transport,etc...) osim Mix i Edit prozora!
Dakle "ne maximizovan" onako u kockici uzmes u cosak misem i razvuces u oba ekrana, namincaj sa svih strana i bice ceo u oba ekrana... A i rimuje se...:D

Pokusao sam i ovo ali ne ide:mad:

Bockie 30-11-2010 01:17 AM

Quote:

Originally Posted by fapro (Post 292283)
Pokusao sam i ovo ali ne ide:mad:

Kako bre ne ide...? Ako imas 2 monitora, mora tako...! Razvuci rucno u oba prozora i bice oba prozora...!

fapro 04-12-2010 06:07 PM

Quote:

Originally Posted by Big Bockie (Post 292296)
Kako bre ne ide...? Ako imas 2 monitora, mora tako...! Razvuci rucno u oba prozora i bice oba prozora...!

Uspio sam napokon.Poenta je da se razvuce onaj njegov osnovni prozor.Onda se mogu razvlaciti i edit i mix window.
Hvala Bockie jos jednom:grin:

Bockie 04-12-2010 07:21 PM

:thumbsup:

All times are GMT +1. The time now is 06:02 PM.