![]() |
Nesto kao autotune za live?
ej ljudi, imamo par nastupa.. i imamo dosta stvari koje smo uradili sa nekim autotune t-pain fazonom vokala.. i sad, jurimo neshto shto ce da nam odradi posao na bini.. da mogu da izaberem koju skalu hocu (npr, malochas smo radili iz h mola), tj ako je moguce da nije SAMO hromatska korekcija..
i da me koriguje u real time-u.. ne znam gde da gledam i shta da radim... da ne bude neshto preskupo.. znam da postoje one fore sa inputom za gitaru i to kao voice live od TC-a.. ako mi to ne radi onaj surovi autotune efekat, onda to da ne jurim bzvz.. to bi mi lepo leglo za neke druge svirke, ali ne i za ovu prichu hvala puno ljudi! edit: nepraktichno nam je da nosimo laptop sa karticom, i mikrofon i kablove da bi na kraju to bacili u miksetu u nekom klubu gde ima 3 kanala mikseta i to.. :) chisto da ne bude da mi nije palo na pamet :) |
Re: Nesto kao autotune za live?
|
ne pravi se odavno
edit - sad vidim da su ponovo poceli da ga rade, ali se prodaje samo u dve prodavnice na svetu. Ne znam sta im bi :) |
Imas aplikaciju za iPhone :)
|
Ne znam da li će? to naći odvojeno od kompletnih vokal procesora tipa Helicon i tako to....Znam da to ima? na njemu, a da li ti se isplati njega da kupuje? - to ne znam ;)
|
ma ne isplati se definitivno..
znam za AVP - hvala jan nashao sam neshto http://www.thomann.de/gb/electro_har...56_vocoder.htm ima reflex-tune opciju. namestish skalu i ponasha se kao autotune.. cu da probam sa tim bar. ako ima neko neshto, josh sam otvoren za predloge jer nisam siguran da ce ovo skroz raditi posao |
korg kaos pad 3
|
Quote:
|
sta kako ?
|
kako da dobijes t-pain (autotune) na Kaoss Padu 3?
nikako :) KP3 ima vocoder, ali nema autotune. |
All times are GMT +1. The time now is 06:04 AM. |