![]() |
e ovo stvarno ?ivcira
već ne znam koji put mi se desilo da mi pluginovi nemaju presete...uvjek ih isto instaliram i na isti nacin...za?to ih nekad nemaju a nekad imaju (sve plugove instaliram u folder C:/programfiles/steinberg/nuendo4/vstplugins/), jer ako ih instaliram negdje drugde(gdje mi sam nudi) nekad neki nece raditi(npr u steinberg/vstplugins) ?to je isto frustrirajuce....
Jel mi mo?ete molim vas objasnit koje je pravilo - gdje, kako i za?to...?to vi?e znam manje znam - jer nisam naucio ispravno :-/ puno hvala |
Re: e ovo stvarno ?ivcira
zaboravio sam naglasit, da su to uglavnom plugovi od nuenda ?to dolaze uz njega.
|
Takodje neretko imam isti problem u Abletonu, posebno sto je meni default dir C:\Program files\VSTplugins...mislim da nema nekog pravila i da se sve svodi na probanje tipa: "ako nece tamo, daj ovde da stavim ovde radi onaj zaguljeni :rolleyes:"...
|
Ako neko ima slican problem u Cubase 5, rjesenje je slijedece:
F5 (open Media Bay) pa u Browswru (lijevo) rescan diskova (foldera). U ranijim verzijama Cubase-a/Nuenda nije mi se to desavalo. |
najcesce portable verzija nece vidjeti pluginove u steinberg/vstPlugins. sto se tice preseta meni se jedino desavalo da ih guitar rig ne nadje poslije reinstalacije
|
Ajde da se nadovezem na temu:kako da sredim malo pluginove koji su DirectX, odnosno kako da obrisem pojedine, a za koje ne mogu naci uninstall.U DX pluginovima mi je haos!
|
All times are GMT +1. The time now is 11:06 PM. |