![]() |
Pzm?
Koje PZM preporucujete?
|
Re: Pzm?
1 Attachment(s)
Jel koristio neko ove?
|
Ja ne. Samo Shure Beta 91 i Crown Sass.
Shure malo nadrkan, moderan, meni nezamenjiv kao lejer za kik, gitare, i bas pojacala. Crown Sass - veeeliko prijatno iznenadjenje :) mega prirodan i topao sound... a opet prirodan... topla prepruka za room miking, cak i za neke vokale :wink: |
Quote:
Pozdrav, Vasa |
A gde je snimano, sta , kako...?
|
Quote:
Od mikrofona: AKG C414 (prva generacija), AKG C451 (prva generacija, sa izmenjivim kapislama), 2x Crown PZM (pozajmljeni jbmlg odakle), Sennheiser MD421, Electro Voice PL84, Shure SM58 i to bi bilo to. Gitare na struju: VOX AC30 slikan sa MD421. Bas - DI box (neidentifikovan). Naslovna numera je neslušljiva, ostale imaju neki fazon. Pozdrav, Vasa |
Quote:
i ja svasta pitam... Zvuci sjajno! Mrda li cika Gile...? Nisam ga video od kad je radjen "zivo i akusticno"... Ja sam koristio AT 851 za kick i dobijao fenomenalne rezultate. 8-10 cm ispred kick-a ,sa D112 unutra i dobijes sound ko kuca! |
2 Attachment(s)
Aha,izgleda da je Crown ipak to sto meni treba za room usnimke:).Nego me malo zbunila ova druga slika:confused:,Bitch,jel taj PZM stereo?...
Vaso jel ovo na slici taj crown sto radiste sa njim? ....nema slika???evo ga link http://www.prosoundweb.com/article/p...pacious_stereo ...i mislim da sam shvatio otprilike ovako na brzinu...unutra su dva majka koji prave omni karakteristiku. |
All times are GMT +1. The time now is 03:19 AM. |